Un masaj neașteptat

 Un masaj neașteptat

 

Am învățat de-a lungul anilor cum să fac cunoștință cu cele mai bune unități de masaj din orice zonă dată. Internetul face mult mai ușor decât cred mulți oameni. Site-urile web și forumurile sunt acolo pentru a vă ghida cu recenzii și, în unele cazuri, cu informații prețioase ascunse.

Am fost în București pentru afaceri timp de câteva săptămâni, la câteva zile după călătorie aveam nevoie de soluția mea. M-am conectat la un consiliu local și m-am uitat în jur, majoritatea femeilor care oferă un final fericit era rezultatul căutării mele de oră. Au existat câteva locuri cu servicii complete, dar nivelul de servicii mi s-a părut nesigur și îmi place foarte mult un masaj bun.

Am postat câteva mesaje și în câteva zile am avut câteva recunoașteri de la localnici. I-am trimis unuia dintre băieți un mesaj privat pentru a se întreba despre una dintre recomandările lui, iar el mi-a răspuns că ar trebui să încerc Vip Zone, un loc de top. Aceasta a fost o recomandare ciudată, deoarece majoritatea acestor locuri nu sunt doar 100% legitime, dar te acoperă ca un eschimos și dacă încerci ceva, vor chema poliția.

I-am răspuns ca atare, iar el mi-a spus că există un fel de parolă secretă. Că ar trebui să sun pentru o programare și să o rog pe Emily să facă masajul. Mi-a spus: 

– Ce ai de pierdut? 90 de dolari și o oră din timpul tău?

Am sunat a doua zi și am cerut o întâlnire cu Emily și am fost programat pentru 18:00 în acea seară. După o zi lungă în care am transferat documentele între birourile unuia dintre clienții mei mai mari, am plecat pentru a-mi găsi drumul către Vip Zone.

Era într-un centru comercial atipic într-o zonă superioară a orașului. În cea mai mare parte, BMW și Mercedes erau în față cu câte un minivan ocazional. Mi-am parcat mașina și am intrat pe ușa din față către o sală de așteptare foarte bine mobilată, cu scaune și canapele din piele închisă la culoare și gresie de ultimă generație pe podea. În spatele unui birou adânc de mahon stătea o tânără care era îmbrăcată într-o rochie din mătase și-și arăta corpul foarte subțire cu un set frumos de sâni.

Am informat-o despre întâlnirea mea de la 18:00 cu Emily și a întrebat dacă am mai fost acolo. Când i-am răspuns că era prima dată, ea a zâmbit și mi-a întins un clipboard și mi-a cerut să completez primele două formulare.

M-am dus și m-am așezat pe unul dintre scaunele supradimensionate din piele și am completat documentele standard. Bineînțeles, nu mi-am folosit numele sau adresa reală și am indicat locurile de pe spatele meu, gambele și coapsele care necesitau o atenție suplimentară asupra conturului unui corp uman.

M-am întors la recepție și i-am înmânat clipboard-ul tinerei domnișoare din spatele biroului. Ea mi-a luat clipboard-ul și mi-a cerut să mă așez, ar dura doar câteva minute și voi fi chemat înapoi.

De îndată ce m-am așezat, am auzit numele meu fals strigat de la o ușă din dreapta zonei de așteptare. Numele pe care îl folosesc este suficient de asemănător cu numele meu real, încât este ușor de recunoscut pentru mine atunci când nu sunt atent.

Mă aștepta la ușă o altă femeie foarte zveltă, de aproximativ 1.70 m înălțime și poate în jur de 30 de ani. Sânii ei nu erau nici pe departe la fel de mari ca ai fetei din spatele biroului, dar era mult mai uimitoare în trăsăturile feței. Gopițe mari îi accentuau ochii căprui de căprioară, dinții albi strălucitori, buzele plinuțe. Părul îi era prins în coc.

Purta o rochie similară din mătase, foarte strânsă pe corpul ei subțire, era lungă, cu o fante pe ambele picioare până aproape de secțiunea mediană, scoțând în evidență picioarele ei subțiri, albe, care păreau netede ca sticla. De asemenea, purta tocuri înalte pe picioarele ei foarte mici.

Ea și-a întins mâna spre mine și s-a prezentat: 

– Sunt Emily, a spus ea în timp ce îmi dădea o strângere fermă de mână cu mâinile ei foarte mici. 

M-am prezentat ei și ea m-a escortat înapoi pe un coridor lung, până la o cameră privată din partea dreaptă. Era mult mai mare decât majoritatea sălilor de masaj și avea un pat imens de masaj în centru. Camera era luminată de aplice cu lumină slabă pe fiecare perete, cu o masă aranjată în spatele camerei cu uleiuri de masaj și alte consumabile. Pe peretele din stânga era o ușă care era deschisă către o baie privată, cu o cabină de duș, toaletă și chiuvetă. Amenajările și decorarea erau de origine foarte scumpă. N-avea cum să fi fost o baracă. Speram doar că este un masaj bun în acest moment.

Emily a deschis dușul și apoi s-a întors în camera principală, mi-a spus să-mi atârn hainele de cârligele din baie și să fac duș. După ce fac duș să-mi pun pantalonii scurți care atârnau în prezent de cârlige și să mă întind cu fața în jos. Se întorcea în cinci minute pentru a începe masajul.

Ea a pornit niște muzică blândă și a ieșit din cameră, iar eu m-am dus la baie și m-am dezbrăcat. Am simțit temperatura apei și am făcut duș și mi-am spălat corpul cu săpunul lichid furnizat. Atârnat lângă duș era un prosop mare pufos, alb, pe care îl foloseam să mă usuc după ce terminam dușul. Nu mă așteptam la nimic altceva decât un masaj bun în acest moment, așa că penisul meu atârna de dezamăgire.

Mi-am pus pantalonii scurți de hârtie albastră și m-am întins cu fața în jos pe masa imensă de masaj. Era caldă, așa că trebuie să aibă un încălzitor electric încorporat. De îndată ce am fost cu fața în jos, am auzit o bătaie ușoară în ușă și am auzit pe cineva intrând în cameră. M-am ridicat puțin să văd că Emily s-a întors și mi-a zâmbit și a intrat în baie să ia prosopul cu care mă uscasem. Ea l-a folosit pentru a termina de uscat spatele meu, spunându-mi că am ratat câteva locuri.

Apoi m-a întrebat despre punctele mele cu probleme, iar eu i-am spus despre ischiochimbiolarele încordate în mod constant, care mi-au cauzat probleme în partea inferioară a spatelui. Mi-a spus să mă relaxez și că va vedea dacă îmi poate relaxa mușchii.

Am simțit că mâinile ei moi încep să-mi aplice ulei cald pe spate. Mi-a acoperit tot spatele cu ulei înainte de a aplica orice presiune. Mâinile ei s-au simțit grozav pe pielea mea, știam că va face un masaj bun din acele primele 30 de secunde. Ea a continuat să lucreze la partea superioară a mea, apoi la partea inferioară a spatelui. Ea și cu mine nu am vorbit despre nimic în general, apoi a întrebat ce m-a adus la ea? I-am spus că un prieten de-al meu mi-a recomandat locul, și pe ea în special. Când a întrebat numele bărbatului, am inventat unul… Jim (tipul era de pe un forum, așa că nu-i știam numele adevărat).

Ea mi-a spus că are câțiva clienți pe nume Jim, dacă aș putea să-l descriu, poate ar ști care este, ca să-i mulțumească pentru recomandare. În acest moment, i-am spus: 

– Nu prea îl cunosc personal, suntem doar prieteni online.

– Ah, a răspuns ea și a continuat în tăcere masându-mi spatele.

– La naiba, mi-am zis. S-ar putea că m-am încurcat cu această „parolă” despre care a vorbit tipul de pe forum. Nu mi-a spus niciodată ce avea să întrebe ea și nu m-am gândit să pun prea multe întrebări. Ei bine, mă voi lăsa pe spate și mă voi bucura de masaj.

Emily a terminat de lucrat la spatele meu și la brațe și s-a mutat pentru a începe lucrul la picioare. Am decis să rup tăcerea și am început să o întreb despre treburile ei. Mi-a spus că majoritatea clienților ei erau gospodine locale care vin pentru o zi de spa. Ea oferea de toate, de la masaj la pedichiură, epilare cu ceară și chiar Botox. Ea a spus că afacerile sunt foarte bune și că cea mai mare problemă a fost să facă față femeilor pretențioase după câteva pahare de șampanie. Am râs și i-am spus că învață cum este pentru cei mai mulți dintre noi, bărbații din lume.

Ea a chicotit la răspunsul meu și a șoptit: 

– Da, unele dintre ele sunt foarte pretențioase, dacă știi ce vreau să spun…

Am râs și i-am spus: 

– Da, știu totul despre femeile pretențioase. Sunt căsătorit cu una.

Ea a continuat să se deschidă despre câțiva dintre clienții ei pretențioși, spunându-mi câteva povești despre femei care au făcut furori din cauza lucrurilor mărunte și au cerut servicii gratuite din cauza a cine erau. În timp ce spunea poveștile, mi-a masat partea din spate a coapsei stângi, mișcându-și mâinile spre interiorul coapsei în drumul înapoi spre picioarele mele. În cursa în sus, și-a adus mâinile mici sub pantalonii scurți de hârtie pentru a-mi masa fundul fesierilor.

S-a aplecat și mi-a șoptit la ureche în timp ce îmi masa fesierii: 

– Unele dintre ele cer alte lucruri, uneori cred că sunt mai rele decât clienții bărbați.

– Oh, da, am spus în timp ce expiram. Cum abordezi cererile lor?

– Le las fetele mele să aleagă. Dacă sunt clienți bune și fata se simte confortabil, s-ar putea să le dăm ceea ce cer, a spus ea râzând. Dacă sunt târfe, se știe că fetele mele le tachinează și le lasă să se ocupe de propriile lor probleme.

În timp ce mi-a spus asta, mi-a rupt partea laterală a pantalonilor scurți de hârtie pentru a-mi expune acea parte a fundului. Și-a continuat masajul foarte expert lucrându-mi fesierii și coapsele superioare, aplicând presiune cu cotul din când în când. S-a mutat de cealaltă parte a mesei și a continuat să-mi maseze piciorul drept și fesierii. În tot acest timp am vorbit din ce în ce mai mult, făcând-o să se deschidă despre afacerea ei.

A fost foarte interesată când i-am spus că am vizitat China des și am vorbit despre mâncare și despre diferitele locuri în care am fost. Ea a întrebat dacă am primit masaj când am fost în China și i-am răspuns că da, de obicei primesc un masaj o dată la două zile când sunt acolo.

– Masajul tradițional chinezesc este diferit de acesta, a spus Emily în timp ce făcea un masaj shiatsu, mișcându-mi spatele coapsei până la fesieri.

– Da, acele fete încearcă să mă omoare. Fără ulei, doar presiune, dar se simte bine, i-am răspuns în timp ce ea smulgea pantalonii scurți de cealaltă parte și smulgea zona de testicule pentru a-mi expune întregul fund la ea.

– Da, primesc masaje și când mă întorc în China, dar chiar și eu fiind chineză, m-am obișnuit cu un stil de masaj mai occidental, mi-a spus ea în timp ce îmi aplica o cantitate generoasă de ulei pe fesele mele.

– Deci, primești și masaje? Am întrebat-o în timp ce a început să-mi maseze ușor uleiul în obraji. Ea aplicase atât de mult ulei încât am putut să-l simt picurându-mi între fese și pe anus și pete.

– Oh, da, a șoptit ea, îmi place să primesc un masaj. Uneori o pun pe una dintre fetele mele să mă maseze și pe orice angajat nou, ăsta este interviul lor, să îmi ofere un masaj.

Am râs de răspunsul ei și i-am spus: 

– Vreau să completez o cerere pentru un loc de muncă, aș dori un interviu.

Mi-a plesnit în fund și mi-a spus: 

– Ești amuzant, nu ai vrea să-mi masezi bătrânul corp. În plus, nu aș putea angaja un bărbat frumos, clientele te-ar cere doar pe tine și fetele mele ar fi supărate și geloase.

– Corpul bătrân? Mi-ar plăcea să-ți fac un masaj, dar ar trebui să-mi dai un bacșiș! Am spus puțin prea tare pentru liniștea unei săli de masaj.

– Shhhhhh! Emily m-a făcut să tac și a început să-mi frece fundul cu mișcări în semicerc. 

– Fii un băiat bun, băieții buni primesc recompense, a șoptit ea. A început să mă frece ușor în fund, degetele ei cufundându-se în crăpătură, frecându-mi ușor bobocul de trandafir. Am expirat ascuțit când i-am simțit degetele exercitând presiune în timp ce ea zguduia la ușa mea din spate.

– O să fiu bine, promit, am șuierat în timp ce ea și-a mutat degetele în jos pe testiculele mele pentru a aplica cantități generoase de ulei pe scrotul meu mare.

– Prietenul tău Jim, ți-a spus că îmi plac laowai frumoși ca tine? a întrebat ea în timp ce îmi apuca testiculele cu mâna stângă acoperită cu ulei, strângându-le ușor în timp ce își aducea mâna dreaptă înapoi la fundul meu și introducea doar vârful unui deget.

Am gâfâit și m-am ridicat în degetul ei și i-am șuierat: 

– Tot ce mi-a spus, a fost că se merită prețul de intrare. O să fiu cuminte. 

Ea și-a mutat mâna de la testiculele mele până la penisul meu alungit, acoperindu-l cu ulei în timp ce îmi pătrundea încet în fund cu degetul mijlociu al mâinii ei drepte.

– Da, îmi plac băieții cuminți, a chicotit ea în timp ce îmi apuca mânerul, când eram aproape în patru picioare în acest moment. Și tu ești un băiat mare, a spus ea în timp ce își scotea degetul de pe fundul meu și își scotea mâna stângă de sub mine, folosind-o pentru a mă plesni puțin peste fund și a spus:

-Prosop fierbinte, revin într-un minut.

Acest masaj a mers mai bine decât aș fi ghicit vreodată. Emily nu numai că dădea un masaj grozav, era arătosă și și mai bine, avea o personalitate jucăușă. I-am spus inimii mele care bate să încetinească și i-am spus minții să o lase să facă mișcările. 

Câteva minute mai târziu, după ce inima mea a încetinit la normal și penisul începuse să se înmoaie, Emily s-a întors cu un coș cu prosoape fierbinți. Ea a început să-mi ștergă uleiul de pe corp și chiar de pe testicule. Nu a reușit să scoată uleiul din bobocul meu de trandafir. Apoi a luat un prosop de pe masă și l-a așezat peste spatele meu, folosindu-l pentru a mă freca pe spate pentru a elimina excesul de ulei de pe el. Mi-a așezat prosopul peste fund, ținându-l între masă și partea din față a picioarelor ei, a ridicat celălalt capăt și mi-a cerut să mă întorc. O tehnică folosită în întreaga lume pentru a te menține acoperit în timp ce vă întoarceți într-un masaj.

Mi-a pus prosopul peste penis și pe talie. Mâinile mele erau de lângă mine când a început să-mi ungă abdomenul și pieptul. Mă uitam la fața ei și la partea superioară a corpului și am remarcat că este foarte frumoasă. Ea a zâmbit și a spus: 

– Camera este întunecată și sângele ți-a părăsit creierul, dând din cap spre penisul meu semi-dur sub prosop. Sunt doar o femeie în vârstă normală, nimic special.

– Câți ani ai, Emily, am întrebat în timp ce ea își mișca mâinile peste sfarcurile mele mici, masându-mi pectoralii.

– Am 37 de ani. Nu mai sunt o fată tânără, a răspuns ea în timp ce îmi răsucea mamelonul stâng în mână, aducând un nou zgomot sub prosop.

– Ești încă tânără, sunt un bătrân în comparație cu tine, i-am spus în timp ce mi-am mutat mâna dreaptă pe marginea mesei de masaj sperând să-i ating șoldul sau să-i frec rochia de mătase. S-a uitat în jos la mâna mea la câțiva centimetri de șold și și-a continuat masajul, deplasându-se spre abdomenul meu și pe marginea prosopului. Senzațiile mâinilor ei la câțiva centimetri de penisul meu au început să-și facă efectul pe măsură ce a început să devină tare. Mă uitam la fața ei în timp ce se uita la membrul meu în creștere la câțiva centimetri de mâinile ei și apoi i-am simțit șoldul. Ea își mutase șoldul spre mâna mea care aștepta, încurajându-mă să o ating.

Mi-am deschis încet degetele și i-am frecat ușor șoldul și apoi mi-am mișcat încet mâna până la talia ei subțire. Mâinile ei încă îmi masau abdomenul și penisul meu ținea acum prosopul. Mi-am mutat încet mâna de pe talia ei și în jos peste fundul ei mic, simțind senzația mătăsii pe mâna mea. Mâna mea a călătorit în jos peste fundul ei până la coapsele ei și apoi înapoi peste fundul ei, dându-i o strângere pe drumul înapoi în sus.

Ea s-a apropiat mai mult de mâna mea, permițându-mi să-i prind celălalt obraz în timp ce mâna ei a călătorit sub prosop pentru a-mi atinge capul penisului. Când mi-a atins penisul, s-a oprit acolo în timp ce i-am explorat fundul și rochia de mătase. Ea a aruncat privirea în jos pentru a muta privirea mea la ea și apoi și-a mișcat mâna peste penisul meu, apucându-l ușor și a început să-mi tragă penisul. Folosind mâna stângă, am scos prosopul din secțiunea mediană și l-am aruncat pe podea. Mâna ei stângă era înfășurată în jurul bazei penisului meu, în timp ce mâna ei dreaptă îmi răsucea capul de penis. S-a simțit incredibil. Era o artistă cu mâinile ei.

Mi-am mutat mâna dreaptă pe fanta rochiei ei și i-am frecat partea din spate a coapsei albe goale. Mi-am mutat mâna pe obrazul ei stâng și am observat că nu purta chiloți sub rochia strâmtă. Pielea ei era moale și netedă și când am atins-o aproape de valea dintre globurile ei, i-am simțit corpul acoperit de pielea de găină.

Acum se grăbea să-mi ridice penisul și am început să explorez mai mult sub rochia ei. Jos, între globurile fundului ei, până la păsărica ei netedă, care era umedă. Am mutat un deget peste buzele ei umede și am introdus încet vârful degetului în gaura ei umedă. Ea a continuat să-mi răsucească și să-mi ridice penisul, mâinile ei mici abia reușind să ocolească grosimea completă a penisului meu. Când mi-am băgat al doilea deget în gaura ei strânsă, ea și-a oprit brusc mișcarea și s-a uitat la mine. 

– Ești un băiat rău Bob, a spus ea în timp ce mi-a împins degetul, forțându-l mai mult în păsărică.

– Cred că și tu ești și o fată rea, Emily, i-am șoptit când am început să-i explorez interiorul păsăricii ude. Sărută-mi penisul Emily, arată-mi ce fată rea ești, i-am spus în timp ce mi-am mutat degetul peste clitorisul ei, unul uimitor de mare pentru dimensiunea ei mică.

Ea s-a aplecat în față și mi-a lins capul penisului, punându-se într-o poziție în care am avut acces mai bine la păsărica ei. Acum aveam două degete în ea, în timp ce degetul mare îi freca clitorisul îngropat. Ea mi-a luat capul penisului în gură, în timp ce mi-am pistonat degetele în păsărica ei mereu umedă. Am gemut în timp ce ea și-a învârtit limba peste penisul meu și am prins de cocul ei cu mâna mea stângă, încurajând-o să ia mai mult din penisul meu în gura ei mică.

Mi-a supt penisul în timp ce își folosea ambele mâini pe axul meu, apoi și-a mișcat mâna dreaptă pentru a-mi mângâia testiculele. Ea a mutat-o ​​la anusul meu și când m-am ridicat de pe pat, ea și-a împins două degete în fundul meu, în același timp, a forțat tot penisul pe care l-a putut introduce în gură. Ea a sincronizat curul meu cu mișcările gurii ei pe penisul meu. Știam că în acest ritm nu voi rezista mult.

Am vrut să văd cât de departe va merge Emily, așa că cu mâna stângă am tras-o de pe penis și am adus-o la gură. I-am sărutat buzele tare în timp ce ea a continuat să-mi ridice penisul. Ea nu a deschis gura, dar mă săruta cu buzele închise. Mi-am schimbat mâna în păsărica ei, introducându-mi degetul mare și apoi folosind degetul arătător l-am introdus aproximativ în fundul ei. Ea a gâfâit, iar când a făcut-o, i-am împins limba în gură. M-a sărutat cu înverșunare, mișcându-și limba. Micuța a decis să-mi joace jocul și a introdus un al treilea și apoi al patrulea deget în fundul meu uns.

Am mârâit în gura ei și i-am introdus un alt deget în fund, folosind sucul ei de păsărică ca lubrifiant. Folosind degetul mare și degetele introduse și pârghia, i-am ridicat cadrul ușor pe masă, făcând asta, i-a tras degetele de pe fundul meu și mâna ei de pe penisul meu.

Mi-am îndepărtat degetele de pe ea și am terminat de strâns ca să se încadreze pe corpul meu, în timp ce o sărutam în continuare. S-a tras înapoi și s-a uitat la mine cu ochii ei căprui de căprioară și apoi s-a întins sub ea pentru a-mi apuca penisul și a-l poziționa lângă păsărica ei. 

– Da, a gemut ea în timp ce a folosit penisul meu pentru a se freca de păsărică.

Mi-am pus mâinile pe coapsele ei în timp ce ea mi-a introdus încet penisul în gaura ei foarte fierbinte și umedă. Făcând mici împingeri și împingând-o mai adânc cu fiecare împingere. Ea și-a ridicat mâna de pe penisul meu și apoi s-a aplecat să mă sărute din nou, în timp ce mi-a luat penisul până când am ajuns la capătul ei strâns. M-a ținut acolo pentru câteva secunde și apoi a început să-mi pompeze penisul în și afară din păsărică în timp ce mă săruta sălbatic.

Mi-am mutat mâna dreaptă în sus sub rochia ei la clitorisul ei mare și am început să-l frec în timp ce ea mi-a tras penisul cel mare în micuța ei păsărică chinezească. Ea se apropia și eu la fel. Am putut simți cum cum începe aibă orgasm când ea își strângea păsărica în jurul penisului meu. S-a strâns atât de tare încât m-a împiedicat să-mi ejaculez primul jet, dar apoi și-a relaxat suficient de mult păsărica încât i-am împușcat patru jeturi în păsărica ei neprotejată.

S-a întins peste mine câteva minute, în timp ce amândoi ne-am reglat respirația, apoi s-a ridicat și a luat un prosop fierbinte din coș și și-a pus piciorul pe scaun și și-a șters mâinile și apoi sperma de pe păsărică. Ea a luat un altul și mi-a curățat mâinile mai întâi, apoi mi-a curățat penisul, testiculele și în cele din urmă mi-a curățat fundul acolo unde mă invadase.

Ea a terminat de curățat, apoi s-a aplecat și mi-a sărutat ușor buzele. 

– Ai trecut interviul, când poți începe? a chicotit ea. 

A intrat în baie și a început să facă duș, s-a întors și mi-a spus să fac un duș și se va întoarce în câteva minute. Ea a scos cearșafurile de pe pat, în timp ce eu am luat un prosop curat și mi-am spălat uleiul de pe corp, lăsând apa să curgă peste mine pentru a mă trezi din acel sentiment proaspăt. 

Câteva minute mai târziu mă îmbrăcam când ea s-a întors în cameră. Machiajul ei fusese reîmprospătat și un nou ruj roșu îi era aplicat pe buzele pline. Mi-a dat o sticlă rece de apă și a făcut ordine în cameră pentru următorul ei client. Odată ce m-am îmbrăcat, am scos din portofel două bancnote de sute de dolari și le-am pus pe masă. Le-a apucat, și-a despărțit fanta din rochie pentru a dezvălui un tanga alb și și-a așezat bancnotele proaspete îndoite în talia  chiloților ei, făcându-mi cu ochiul când m-a surprins uitându-mă.

M-a condus înapoi pe hol până în zona recepției. Când ne apropiam de recepție pentru a plăti, ea a vorbit cu tânăra din spatele biroului în chineză. Emily mi-a strâns mâna și a trecut înapoi pe ușa pe care tocmai venisem, spunându-mi:

– Mulțumesc că ai venit Bob, asigură-te că îi spui lui Jim că ți-a plăcut masajul.

Tânăra a introdus ceva în computerul ei și mi-a spus: 

– Doamna Emily a spus că masajul tău a fost din partea casei pentru că ești un nou client special. Ea recomandă să te întorci mâine la un tratament de continuare și a recomandat să primești un tratament la patru mâini, masaj cu ea și Julie, sora ei. Este ora 18:00 un moment bun pentru tine? a întrebat ea în timp ce se uita la mine cu un zâmbet foarte sexy pe față.

– Da, ora 18:00 ar fi bine, am spus eu imediat.

– OK, te voi rezerva cu Emily și mama mea… Adică Julie… mâine la 18:00. Ne vedem atunci, a spus ea cu un zâmbet și mi-a făcut cu ochiul.