Terapie prin masaj

Terapie prin masaj

 

Mă simțeam obosit și încordat. Când m-am plâns soției mele despre asta, ea mi-a sugerat să o las să-mi facă o programare la maseuza ei. Nu am făcut niciodată un masaj profesionist. Sentimentul meu era că o frecție bună la spate sau un masaj nu era ceva pentru care o persoană ar trebui să fie antrenată. Sau chiar ar putea fi antrenat să facă. Mi se spusese că făceam un masaj mortal de către toate femeile cu care am împărțit patul de-a lungul anilor. Pentru mine, fie aveai darul de a aplica suficientă presiune, fie nu îl aveai. Pentru mine, era foarte asemănător cu a face dragoste în ceea ce privește sensibilitatea la atingere.

Dar Candy a insistat, așa că am cedat în cele din urmă. De aceea m-am trezit în acea după-amiază stând pe scaun în zona de așteptare a lui Jennifer, în timp ce ea a terminat cu clientul ei de mai devreme. O văzusem pe Jennifer de câteva ori când mă duceam să-mi iau soția de la întâlnirile ei. Era o femeie scundă, simpatică. Părul ei negru era tuns scurt și îi plăcea să poarte pantaloni scurți și maiouri atunci când lucra. Sânii ei erau mici și aproape pubescenți sub sfârcurile ei mari. Într-o ocazie, când transpirase destul de mult în timpul masajului lui Candy, sfârcurile ei și-au făcut cunoscute prezența reacționând la aerul oarecum mai rece din încăperea exterioară. Păreau a fi nemaipomenite pentru dimensiunea movilelor pe care le împodobeau, având aproape un cm și aproximativ același diametru.

Studioul era în centrul unui mall, chiar lângă autostrada est-vest. Mai era un motiv pentru care mă ferisem de „terapia prin masaj”. Era pentru că în aceste zile există prea multe chestii New Age în jurul nostru. Accept valoarea terapeutică a masajului. Dar cristalele, aromaterapia, clopotele templului și toate celelalte rahaturi fericite pe care le-au aruncat atât de multe dintre ele m-au făcut să vreau să vomit. Jennifer ar putea fi una dintre acestea, nu eram sigur.

Jennifer a condus o femeie destul de mare din camera din spate și a condus-o pe ușa din față. Apoi s-a întors spre mine. Trecând de la uşă, ea întinse mâna şi zâmbi. 

– Bill, mă bucur că Candy te-a convins să vii. Sunt sigur că te voi putea ajuta. 

M-am întrebat ce îi spusese soția mea, exact.

– Sunt sigur că faci o frecție grozavă, i-am răspuns, neștiind ce altceva să spun.

 Jennifer a chicotit și mi-a spus că termenul frecție” era pentru vestiare și boxeri. Dar, a adăugat ea, nu era atât de diferit încât să nu fie de acord că un trandafir cu orice alt nume… etc., etc. A început să-mi placă mai mult această femeie.

În camera cu masă, mi-a spus să mă dezbrac cât mă simt confortabil și se va întoarce. S-a ascuns sub o perdea peste o ușă din spate. Eram destul de confortabil gol, așa că m-am dezbrăcat și m-am întins pe masă. Nu eram sigur de protocol, așa că mi-am tras cearceaful peste jumătatea inferioară și m-am relaxat pe spate. După câteva minute, Jennifer a strigat din spatele perdelei întrebând dacă sunt gata. I-am spus că sunt.

S-a întors în cameră. Avea în brațe niște prosoape proaspete, pe care le-a depus pe o masă din marginea camerei. 

– Ceva preferințe muzicale? a întrebat ea. 

I-am spus orice, în afară de „prostiile alea New Age”. Ea a râs și a pus un instrument moale pe care nu l-am recunoscut. Dar nu avea în el niciun instrument pe care să nu îl pot numi, așa că m-am mulțumit cu el. M-a rugat să mă întorc pe burtă și a ajustat suportul pentru față în formă de gogoașă la dimensiunea mea. Începând de la gâtul meu, ea a mers pe spatele meu, apoi a repoziționat cearșaful pentru a-mi face spatele picioarelor. În tot acest timp, ea a pus întrebări. 

– Ai anumite puncte dureroase sau rigiditate într-o anumită zonă?

– Ei bine, din când în când am avut niște dureri ascuțite pe spatele picioarelor, i-am spus.

– Poate că ar trebui să lucrăm serios pe fesieri, a răspuns ea. 

Considerând termenul ca însemnând fundul meu, am spus doar că ea era responsabilă.

– Sunt în mâinile tale — la propriu. Orice crezi că va face cel mai bine este în regulă pentru mine. 

Ea a ezitat înainte de a spune altceva. Când a revenit să-mi lucreze partea inferioară a spatelui, a petrecut ceva timp punând presiune în jurul zonei rinichilor. Când m-am încordat la un moment dat, ea a întrebat despre asta. 

– Doar că ai găsit acolo un punct care pare sensibil. 

A încetinit și a lucrat centimetru cu centimetru până când a lovit-o din nou. Am tresărit din nou, dar ea fusese mai blândă de acea dată.

– Poate părea o întrebare personală, Bill, începu ea, dar cum e digestia ta? 

Crezând că voia să mă întrebe dacă am arsuri la stomac sau dureri de stomac, i-am spus că e bine. 

– Vreau să spun, cum rămâne cu intestinele tale? Ești în regulă?

Întrebarea m-a surprins. A trebuit să mă gândesc la asta. În timp ce mă gândeam, ea mi-a descoperit fundul și a început să lucreze adânc în mușchii groși. De obicei eram regulat ca un ceas. La scurt timp după ce mă ridic din pat, aș fi stat în baie. Dar, pe măsură ce mă gândeam la asta, mi-am dat seama că am fost puțin în afara programului în ultimele zile și i-am spus asta. Mi s-a părut ciudat, stând acolo gol, cu o tânără drăguță care îmi freca fundul gol, povestindu-i despre mișcările mele intestinale. Dar următoarea ei întrebare m-a surprins și mai mult.

– Ai făcut vreodată o clismă, Bill? 

Am râs. Mi-a apărut în minte imaginea din copilăria mea, a unei „sticle de apă fierbinte” din cauciuc roșu, care ținea un furtun lung de cauciuc, atârnată de tija pentru perdeaua de duș din baia părinților mei. I-am spus că îmi amintesc măcar o dată când eram copil că am făcut una. 

– Ei bine, au scăzut în popularitate în ultimii patruzeci de ani și ceva, dar par să revină. Probabil că cultul frumuseții le-a făcut să pară neatractive, a adăugat ea. 

Apoi ea a râs. 

– Desigur, nu este nimic romantic sau atrăgător în a-ți pompa o sticlă cu apă caldă în fund!

Râsul ei m-a făcut să mă alătur. Ea a devenit din nou serioasă și a explicat beneficiile.

– Dar, am spus, concluzia este că încă îmi pompează un sac plin de apă în fund. Nu sunt sigur că situația este atât de gravă.

– Ei bine, ceea ce aș recomanda este o clismă, chiar dacă constipația ta este temporară. Tipul cu apă este mai puțin dăunător decât tipurile comerciale. Au substanțe chimice în ele de care nu se pare că ai nevoie. 

Am mai vorbit puțin și, deși am fost reticent, am spus că o să încerc. 

– Farmaciile încă mai vând acele lucruri? am întrebat. 

Nu mai văzusem de multă vreme nicio trusă de clisma pe rafturile farmaciilor.

– Ei bine, sugeram să faci una aici, înainte să pleci, spuse ea. 

Mi-am dat seama că voia să spună că o va administra ea. Poate că există niște îndoieli în mine pe care nu le bănuiesc că există, dar ideea părea să îmi modifice libidoul. Atât de mult încât ideea ca această femeie să-mi strecoare o duză unsă în fund a făcut ca penisul meu să se zvâcnească și să devină semi-dur. Probabil că am ezitat prea mult, pentru că ea a spus: 

– Dar, desigur, depinde de tine. Nu vreau să te forțez să faci ceva ce nu îți dorești cu adevărat.

– Nu, am spus, poate prea repede de data asta, am absorbit ideea. Dacă… ei bine, dacă chiar crezi că ar fi bine, sunt de acord. 

Mi-am simțit obrajii încălzindu-se. Pe tot parcursul acestei conversații, ea îmi strânsese și frecase fundul și coapsele. Asta, adăugată la imaginea ei în care îmi deschide fesele și glisează o duză pentru clismă în sus, m-a făcut să fiu incitat.

Apoi mi-a cerut să mă întorc pentru a-mi termina masajul. Uh-oh! Penisul mea era tare! Ei bine, m-am gândit. Nu poate fi prima dată când se întâmplă. Din fericire, ea a ținut cearșaful ca să nu fiu total expus. Dar, firește, când cearșaful s-a așezat peste secțiunea mediană, a fost destul de clar că eram trezit. Profesionistă sau nu, am văzut cum privirea lui Jennifer se îndepărtează.

S-a concentrat asupra brațelor mele și apoi a picioarelor mele. Erecția mi-a dispărut în timp ce ea freca și am vorbit. Dar eram curios. 

– Jennifer, am început eu, Candy a făcut vreodată o clismă aici?

– Ei bine, ca și medicii, nu ar trebui să spunem, dar din moment ce ești soțul ei, cred că nu se aplică. Da, a făcut mai multe. Se pare că îi plac, de fapt. M-am gândit la soția mea și la Jennifer care stăteau calme și vorbeau în timp ce Jennifer ținea duza în fundul soției mele. Penisul începea să-mi trădeze din nou gândurile.

Din fericire, Jennifer a declarat că a terminat de făcut masajul. Ea mi-a spus că pot să mai stau și să mă relaxez pentru o vreme. Apoi, reconfirmând că sunt dispus să încerc o clismă, a spus că îi va lua câteva minute să pregătească lucrurile. Ea a dispărut din nou prin perdeaua din spate. Am stat acolo și mi-am evaluat mental corpul. Rigiditatea musculară a dispărut, iar „cealaltă rigiditate” a mea dispăruse oarecum. M-am simțit destul de relaxat, dar entuziasmat de perspectiva a ceea ce urma. Am închis ochii și am plutit.

Mâna lui Jennifer pe umărul meu m-a trezit. 

– Bill, urăsc să te deranjez, dar suntem gata să începem, spuse ea încet. 

Am fost surprins să văd că acum purta un halat în loc de pantaloni scurți. M-a văzut că am observat. 

– Folosesc o metodă puțin diferită pentru hidroterapie decât ai primit în copilărie, a spus ea, cu o sclipire clară în ochi. 

Gândul meu a fost un semn uriaș de întrebare. Când m-am ridicat, ea pur și simplu a aruncat cearșaful la o parte și și-a întins mâna. M-am ridicat gol lângă ea şi ea a ridicat perdeaua pentru ca eu să trec pe sub ea. M-am trezit într-o baie mare. Covorul interior/exterior acoperea cea mai mare parte a podelei. Pe peretele opus era duș și toaletă. În colț era o cadă mare cu hidromasaj, jeturile deja clocotind și aburul se ridica.

Jennifer m-a condus la cadă și mi-a spus să intru. Apoi a condus un suport — asemănător unui suport intravenos dintr-un spital — de care atârna o pungă mare de cauciuc care se umfla. Punga era deschisă în partea de sus și de jos atârna un tub de cauciuc suplu care se termina într-o duză dreaptă de aproximativ 15 cm lungime. Poziționând suportul lângă locul în care stăteam în cadă, mâna lui Jennifer s-a dus la centura halatului ei. Ea a deschis-o cu un, “Ta-Dah!” Și ea a lăsat-o să cadă pe podea. Acum era și ea goală. Avea un corp frumos. Sfârcurile ei erau exact cum mi-am imaginat că sunt. Aureole mari cât o monedă, mameloanele cereau în atenție. Fără strângerea maioului, ieșeau în evidență la cel puțin jumătate de centimetru de carnea din jur. Întregul mamelon avea o culoare frumoasă de mahon închis. Când s-a cățărat peste marginea căzii, am observat că își îndepărtase părul pubian. Interiorul roz al pliurilor ei mi-a făcut cu ochiul înainte ca ea să intre în apă.

S-a mutat lângă mine și mi-a spus să mă întorc și să mă aplec peste marginea căzii cu gresie, astfel încât fundul meu să fie deasupra liniei de apă. Când am făcut asta, ea a luat o sticlă cu un fel de lubrifiant parfumat și și-a turnat puțin în mână. Mi-a aplicat ușor între fese și și-a găsit drumul către anus. Ea a sondat cu ușurință până când deschiderea mea a cedat și i-a permis să strecoare un deget în mine. Dacă penisul meu fusese tare înainte, acum era dureros. Candy și cu mine ne mai jucasem „jocuri cu fundul” și chiar făcusem sex anal, așa că acea asociere a intrat în joc împreună cu sentimentele senzuale. Cealaltă mână a lui Jennifer a fost pe spatele meu la început. Când și-a scos degetul și l-a înlocuit cu două, mâna liberă a alunecat în jurul taliei mele și mi-a prins penisul.

Eram destul de sigur că aceasta nu trebuie să fi fost o parte obișnuită a tratamentului, dar nu eram pe cale să mă plâng. Singura voce sâcâitoare din capul meu era cea care spunea: „Dar Candy?”. Dar am dat-o la o parte și m-am concentrat pe ceea ce simțea carnea mea. Și-a păstrat strânsoarea penisului meu în timp ce și-a alunecat degetele din mine și a întins mâna spre duză. L-a scufundat sub apă, explicând că îl încălzește întâi. Apoi l-a adus în gaura mea și a început inserția. S-a strecurat cu ușurință și ea a lucrat complet în mine, apoi a împins tubul în sine pentru a-l așeza adânc.

Ea mi-a spus că mă pot întoarce dacă vreau, așa că am făcut-o. Încă o dată, sprijinindu-mă cu spatele de marginea căzii (deși nu stăteam), m-am uitat la Jennifer. Ochii ei aveau o nouă privire. A dispărut maseuza profesionistă din ultima oră. Acum era o femeie dezbrăcată, făcând ceva bun pentru mine, dar care o încânta. Când mâna mea s-a întins să-i apuce sfârcul, ea a zâmbit și a împins înainte în strânsoarea mea, lăsându-și ochii să se închidă. În tot acest timp, ea a ținut ferm tubul de fundul meu. Ea a întins mâna și a deschis clema care împiedicase apa să intre în mine. Am simțit că încep să mă umplu încet. Senzația a fost incredibilă! Ea a explicat că elibera apa încet pentru a preveni crampele. Totuși, am simțit că mă umpleam rapid. Când i-am spus asta, ea a blocat fluxul și m-a ajutat să-mi întorc corpul dintr-o parte în alta în apa clocotită. Mișcarea a făcut ca fluidul să se miște în colon și să ușureze plenitudinea.

Am repetat acest tratament și punga a fost în cele din urmă goală. Luasem tot conținutul pungii. M-am simțit plin și cu siguranță ar trebui să-l eliberez curând. Dar nu am fost în nicio dificultate. Jennifer a scos tubul și l-a înfășurat într-o cârpă curată. Apoi și-a pus brațele în jurul gâtului meu. Și-a adus buzele la ale mele și ne-am sărutat. 

– Probabil că ți-ai dat seama până acum, Bill, că asta a fost ideea lui Candy, șopti ea peste clocotire. 

Suspiciunea îmi trecuse prin minte de îndată ce și-a deschis halatul pentru a-mi dezvălui trupul. 

– Ea mi-a cerut să îți ofer „tratamentul complet” când a făcut programarea.

– M-am întrebat, am recunoscut. Nu îmi venea să cred că asta face parte din regimul obișnuit. 

Se auzi o voce atunci, din spatele meu.

– Dar nu păreai să protestezi prea mult, dragă, spuse Candy din prag. 

M-am uitat peste umăr să o văd stând acolo la fel de goală ca și Jennifer. Nu a pierdut timpul să ni se alăture în cadă. Deodată, clisma a funcționat! Cu regret, am aruncat o privire spre toaleta din celălalt colț. Nu era nicio cabina, doar toaleta care stătea acolo lângă duș. M-am uitat înapoi la femei. Ele rânjeau. 

– Ai niște treburi urgente, iubirea mea? întrebă Candy cu o voce destul de urâtă. Ea doar a arătat spre toaletă și mi-a spus să merg înainte.

Nu am avut de ales. M-am ridicat cu grijă din cadă și m-am repezit spre toaletă. Stând acolo, am încercat să-mi ignor soția și maseuza care priveau. Dar m-am uitat la ele oricum. Mă priveau, dar brațele lor erau înfășurate unul în jurul celuilalt! Când prima ţâşnire mi-a explodat din fund, mi-am dat seama! Erau iubite! Au zâmbit și, de parcă mi-ar fi citit gândurile, și-au întors fețele una spre celălaltă și s-au sărutat profund. Mi-am golit intestinele cu câte un ţâşnit exploziv. În timp ce am făcut-o, ele s-au mângâiat și, evident, au început să facă dragoste acolo, în apă.

Am crezut că am terminat și m-am ridicat. Apoi am simțit o altă crampă, așa că m-am așezat la loc. În timp ce făceam, am văzut-o pe Jennifer ridicându-se să stea pe marginea căzii. Vederea mea era din partea dreaptă. Candy s-a îndreptat spre ea și picioarele lui Jennifer s-au deschis pentru a o întâmpina. Soția mea și-a înmuiat capul ca să-i lingă păsărica fără păr a lui Jennifer în timp ce mă uitam. În cele din urmă, eram destul de sigur că eram gol. Penisul meu era, de asemenea, extrem de tare! M-am repezit la duș și m-am clătit, apoi mi-am săpunat fundul și m-am clătit din nou. Curat, m-am intors repede la cada. Nu am vrut să fiu lăsat pe dinafară! Mi-au urat bun venit și în restul după-amiezii, pe lângă  sex, mi-au explicat că petrec timp sexual împreună de aproximativ o lună. Nu sunt sigur dacă sunt ciudat, dar nu eram gelos. Am fost întors pe drumul în care nu am mai fost niciodată.

Deci aceasta este povestea primei mele clisme sexuale. Au mai fost și altele, atât pentru Candy și Jen, cât și pentru mine. Cu toții avem sisteme digestive foarte sănătoase și suntem cu toții foarte îndrăgostiți unul de celălalt. Jen locuiește cu noi acum și așteaptă primul nostru copil. A renunțat la salon și își face masajul și hidroterapia din casa noastră.