Școala de masaj a soției mele

Școala de masaj a soției mele

M-am căsătorit pentru a doua oară când aveam 40 de ani. Abby, norocoasa doamnă, era cu câțiva ani mai tânără. Abby are 1.70 m și cântărește 60 kg. Are o siluetă care este admirată de femeile care au jumătatea vârstei ei și de bărbați și băieți mai mici decât atât. În timp ce mă întâlneam cu Abby, mi s-a părut că dorința ei sexuală era nesățioasă. Cât de mult noroc poate avea un tip? Una dintre cele mai tari femei pe care le-am cunoscut vreodată și îi place să se reguleze ca o iepuroaică.

La scurt timp după ce ne-am căsătorit, ne-am mutat la Charleston, SC. Abby și-a găsit un job la un cabinet medical ca manager de birou. În aceeași clădire era o școală de masaj. Abby mi-a mărturisit că a fost mereu interesată să devină terapeut de masaj. Deoarece aveam un loc de muncă bine plătit, am încurajat-o să-și urmeze dorința. Acesta a fost cazul, în retrospectivă, de a fi atenți la ceea ce ne dorim.

Abby s-a înscris și a fost acceptată la școala de masaj și a putut să meargă la cursuri în timp ce încă își ocupa funcția în cabinetul doctorului. Biroul ei se închidea la 5, iar cursurile începeau la 6. Din moment ce lucram ore îndelungate, nu era ca și cum aș fi stat singur acasă, plictisindu-mă. Ieșeam amândoi din casă pe la 8 dimineața și ne întorceam pe la 9.

Primele săptămâni ale lui Abby au implicat învățarea abilităților de bază ale terapiei prin masaj, împreună cu mușchii majori ai corpului. Ea a învățat cum să găsească acele noduri care provocau atâtea neplăceri și diferențele dintre masajul de țesut profund și masajul suedez. Cursurile ei erau de luni până joi. Întrucât nu lucram niciodată până târziu vinerea, asta ne lăsa libere nopțile de vineri și weekend-urile.

La câteva săptămâni după antrenament, Abby a început în sfârșit să ofere masaje. Primii ei „clienți” au fost colegi. Făcea schimb de masaje sub tutela instructorilor lor. În plus, dădeau masaje instructorilor, astfel încât să poată primi feedback cu privire la tehnicile lor. De asemenea, a fost încurajată să ofere masaje persoanelor din afara sălii de clasă. Drept urmare, am putut primi mai multe masaje (fără taxă și fără bacșiș!), din partea Abby și a câtorva dintre colegii ei.

Clasa ei era pe jumătate bărbați și jumătate femei. Abby era cea mai în vârstă persoană din clasă cu cel puțin 10 ani. Ea mi-a spus că atunci când dădeau masaje în clasă, era în mare parte femei pe femeie și bărbați pe bărbați. După 6 săptămâni, studenții erau așteptați să ofere masaje în seara de vineri și sâmbătă dimineața la școală pentru publicul larg. Era primul venit, primul servit pentru clienți. De obicei, ea face 1 sau 2 masaje (de o oră) în timpul fiecărei ședințe. În acel moment al curriculum-ului lor, ei nu mai erau în sala de clasă în serile de joi.

Într-una din aceste zile de joi i-am spus lui Abby că voi lucra în afara orașului și probabil că nu voi fi acasă până la ora 11. Ceea ce nu am luat în calcul a fost că îmi voi pleca de la lucru la 7 în loc de 9 ca de obicei. Nu am sunat-o pe Abby să-i spun, iar acea decizie s-a dovedit a fi plină de evenimente.

Am ajuns acasă și am văzut o altă mașină pe aleea noastră. Nu am recunoscut vehiculul ca fiind a unuia dintre prietenii noștri și, fiind bărbatul grijuliu care sunt, am parcat pe strada laterală și am mers până la casa noastră. Am intrat mereu în casa noastră pe ușa de la bucătărie. Întregul spate al casei noastre era o punte cu ferestre în spate, care priveau spre curte. Nu am tras niciodată jaluzelele pe acele ferestre, deoarece curtea noastră este foarte privată (gard înalt, curte mare etc.). Când m-am apropiat de uşă, am observat că Abby făcea cuiva un masaj. Nu sunt sigur ce m-a determinat să mă opresc la fereastră să privesc, dar am făcut-o. Și-a așezat masa portabilă în camera noastră de zi, cu luminile aprinse, lumânări aprinse și muzică în surdină care venea de la stereo. Pe masă era un tânăr, cel puțin părea tânăr. În timp ce mă uitam, el și-a întors capul ca să-i pot vedea fața și l-am recunoscut pe Steve, unul dintre colegii ei de clasă. Steve avea peste 20 de ani, zvelt, dar în formă. Genul de corp pe care l-aș descrie ca fiind atletic, nu legat de mușchi. Stătea întins cu fața în jos, iar Abby tocmai îi termina picioarele. Se părea că i-a spus ceva, apoi și-a întins fața înapoi în gaura de pe extensia mesei destinată pentru asta. Ea a continuat să se deplaseze în partea îndepărtată a corpului lui, lucrând pe brațul stâng și apoi pe spate și umerii.

Presupun că toate sau majoritatea maseuzelor au o rutină similară sau folosesc aceeași rutină pentru toți clienții lor. Știam că era pe cale să-l facă pe Steve să se întoarcă, ca să-și poată termina rutina. În timpul întoarcerii, terapeutul ridică de obicei marginea cearșafului în fața ei (sau a lui) și îi permite clientului să se întoarcă înainte de a-l acoperi din nou. Când Abby a făcut asta, am putut să văd că Steve nu purta lenjerie intimă, cu alte cuvinte, era gol sub cearșaf. Abby îmi spusese că dacă un client își ține sau nu lenjeria intimă depinde în întregime de el. Evident, Steve optase pentru aspectul „fără lenjerie intimă”.

După ce Abby a întins cearceaful înapoi pe Steve, am observat că era un cort în mijlocul lui. Ea discutase despre asta și cu mine. A fost avertizată și a experimentat de câteva ori că un client de sex masculin va avea o erecție în timpul unui masaj. Uneori era destul de nevinovat, prin faptul că erau atât de relaxați, încât aproape că ignorau reacția. Și uneori, era pentru că erau porniți, iar acest lucru trebuia corectat. Una dintre corecții era să stropești tipul cu apă rece, după ce îl avertizai, desigur (era client până la urmă). Dacă acest lucru nu  funcționa, Abby a fost sfătuită să încheie imediat masajul.

I-am văzut pe Abby și Steve discutând ceva. Am presupus doar că era despre cortul din cearșaf. Apoi am văzut-o pe Abby luând o sticlă cu spray și dând un spray în pieptul lui Steve. I-am văzut pe amândoi râzând. Singurul lucru pe care îl pot spune despre acel cort este că l-am văzut zvâcnind. Apoi am văzut-o pe Abby vorbind cu el cu chipul ei „sever”. Sunt sigur că ea îi citea actul de revoltă. Abby a subliniat mereu cu mine că trebuie să fie profesionistă cu masajul meu. Oricât mi-aș fi dorit să facă ceva mai mult, ea a spus că este important ca viața noastră sexuală să fie separată de „studiile” ei.

Următoarea mișcare pe care am văzut-o a fost când Abby îi dea cortului câteva spray-uri. Steve și-a acoperit imediat cortul cu mâinile. Din nou, i-am auzit pe amândoi râzând. După încă puțină discuție, l-am văzut pe Steve întinzându-se spre Abby. Ea a început să-i întindă sticla cu spray. A ridicat cearceaful și i-a pulverizat erecția. Ei bine, tot ceea ce părea să facă a fost să ude și mai mult zona. Acum avea un cort ud, iar conturul penisului era și mai pronunțat. Apoi… Steve întoarse sticla spre Abby și i-a pulverizat pieptul de câteva ori. Abby purta uniforma ei de masaj, un tricou alb și pantaloni scurți, iar acest lucru a arătat (chiar și pentru mine pe veranda din spate) că nu purta sutien. Tricoul a îmbrățișat acei sâni frumoși și a arătat cât de pronunțate erau sfarcurile ei. 

Acum a urmat o luptă pentru sticla cu spray. Steve a mai dat câteva spray-uri pe torsul ei, înmuiând acel tricou doar puțin mai mult. Cumva, în timpul luptei, cearceaful a alunecat de pe corpul lui Steve, iar cortul era acum doar un stâlp, și era un stâlp puternic și impresionant. Fără o referință, era greu de estimat lungimea lui, dar Steve avea doar aproximativ 1.70 m. Penisul lui părea a fi “mare” pentru dimensiunea lui.

După cum am spus mai devreme, Abby a avut întotdeauna o dorință sexuală intensă. I-a spus câteva lucruri lui Steve și l-am văzut înmânând sticla cu apă. Ea i-a reluat apoi masajul, dar NU a inlocuit cearceaful. A lucrat pe umerii lui, apoi a făcut ceva ce nu-mi amintesc să fi făcut vreodată cu mine. Ea i-a lucrat pe pectoralii lui, ajungând chiar atât de departe încât să-i ciupească sfârcurile.

În cele din urmă, ea coboară până la piciorul drept. Stă acum cu spatele la mine și, ca urmare, nu îi pot vedea acțiunile, dar știu că folosește ambele mâini și îi masează mușchii mari ai coapsei. Ea se mișcă puțin mai în jos, spre genunchiul lui, și cu fața la partea superioară a trunchiului lui, își ridică mâinile pe coapsa lui. Spre deosebire de masajele pe care mi le face mie, totuși, văd mâinile ei mergând puțin mai sus, în zona inghinală, și văd că penisul a făcut un alt salt. Nu are multe de făcut pentru partea din față a tibiei lui, așa că se străduiește în jurul mesei pentru a lucra pe cealaltă coapsă a lui, trecând prin aceeași rutină. De data aceasta, însă, ea este cu fața mea la mine și îi văd mâinile lucrând și exact cât de sus se îndreaptă pe coapsă acele mâini. Și din partea asta, am putut să văd de fiecare dată când penisul acela a făcut un mic salt.

Abby a repetat mișcarea de a-i înfrunta trunchiul și de a-i masa partea din față și părțile laterale ale coapsei, mergând din nou puțin mai sus decât în ​​mod normal. Apoi, s-a aplecat și a luat acel falus magnific în gură. Am văzut-o făcându-și magia și jucându-se cu testiculele lui. L-am văzut pe Steve întinzându-se înainte, ca să poată mângâia sânii frumoși ai soției mele prin tricoul ăla ud. Abby se apropie puțin, astfel încât să-i fie mai ușor să atingă acele sfere. Apoi s-a ridicat și și-a scos tricoul, iar Steve a putut să vadă ce mă înnebunește atât de mult… cel mai perfect set de sâni pentru orice femeie de 47 de ani. Încă sunt mândri după toți acești ani și sfârcurile la fel de erecte cum le-am văzut mereu. După ce și-a schimbat puțin poziția, astfel încât corpul ei să fie mai aproape de partea de sus a trunchiului ei, Steve a putut să se întindă înapoi pe masă în timp ce el a început să-i dea propriul tip de masaj.

În timp ce Abby a reluat să-i lingă penisul și testiculele, Steve a masat sânii cu mâna stângă, în timp ce mâna dreaptă a hoinărit peste restul corpului ei dezgolit. Apoi s-a întins în jur și i-a mângâiat fundul, acel fund glorios. Am văzut-o făcând o mică mișcare și a reușit să înceapă să se frece între picioare. Până acum, știam că era udă. Păsărica ei era la fel de udă ca tricoul care poate fi început toată treaba asta (sau era cortul?).

L-am văzut pe Steve făcând mișcarea de a încerca să-i descheie pantalonii scurți, dar a fost prea ciudat. A lăsat-o pe Abby a mea să-i facă munca mai ușoară. În timp ce își ținea buzele înfășurate în jurul acelui stâlp de cort, ea se întinse în jos și îi desfăcu nasturii de la pantalonii scurți, desfăcând fermoarul și strecurându-i în jos. Acolo era soția mea frumoasă, goală ca în ziua în care s-a născut (nici ea nu purta lenjerie intimă… trebuie să fie o opțiune și pentru terapeut), dând o mufă de clasă mondială unui tânăr în casa MEA. 

Ceea ce am văzut în continuare, jur că a fost un „tap out”, ca în meciurile de lupte de la televizor. L-am văzut pe Steve bătând-o pe umăr, iar Abby și el și-au schimbat locul. El era acum terapeutul de masaj și ea era clienta… iarăși, fără cearșaf, fără lenjerie intimă. Dar, în loc să înceapă de la umerii ei, Steve a coborât spre picioarele ei și a continuat să o ducă pe masă până când fundul ei a ajuns la margine. S-a aplecat și, cu picioarele ei pe umeri, a început să guste acea pistă minunată. Știam ce trăia, unul dintre cele mai dulci nectare produse vreodată. Eram puțin gelos și extrem de excitat.

Steve a lucrat la acele labii timp de câteva minute, înainte de a se ridica. Cu picioarele ei încă sprijinite pe pieptul lui, i-am văzut buzele mișcându-se, vorbind? intrebând? chiar nu sunt sigur ce spunea.

Acum era 10:30. Abby mă aștepta acasă pe la 11. Am văzut-o uitându-se la ceasul nostru de pe șemineu și șoptindu-i ceva lui Steve. A gâdilat-o, apoi s-au despărțit, căutându-și hainele. Acesta a fost indicația mea, să mă strecor, să intru înapoi la mașina mea și să încerc să ajung înapoi la scurt timp după 11. Când am făcut asta, aleea noastră era goală și am tras în garaj. Am intrat ca de obicei pe ușa din spate și am strigat-o pe Abby să-i spun că sunt acasă. Masa de masaj nu mai era montată și totul arăta normal în sufrageria noastră.

Abby a venit din dormitorul nostru, înfășurată într-un prosop, evident că făcuse un duș rapid. M-am apropiat de ea și i-am dat un sărut lung, i-am spus cât de mult îmi era dor de ea și că nu mă puteam gândi la altceva decât să fac dragoste cu ea în timpul lungului meu drum spre casă. Ea a zâmbit timid și m-a condus în dormitorul nostru. După ce i-am scos prosopul și hainele, primul lucru pe care l-am făcut a fost să-mi pun soția pe spate, să-i ridic picioarele peste umeri și să o duc la un orgasm uluitor (jur, i-am suflat mințile!) cu limba mea. 

S-ar putea să fiu nevoit să lucrez până târziu din nou joia viitoare.