Poveste de Valentine’s Day

Poveste de Valentine’s Day

 

Soția mea este cea mai bună. Mi-a aranjat un masaj de Ziua Îndrăgostiților în casa noastră. Hope era maseuza. Era superbă. Păr blond lung în stil anilor 80, cu un corp zgomotos pe care uniforma nu l-a putut ascunde. Am aruncat o privire la ea și mi-am spus: 

– Beth nu mă va lăsa singur cu ea. 

Dar m-am înșelat. Beth m-a pupat pe obraz și s-a repezit spunând: 

– Mă duc să-mi fac unghiile. Vin înapoi peste o oră.

Am ajutat-o ​​pe Hope să-și ducă masa de masaj în sala de jocuri. 

– Masezi elefanți? am întrebat gâfâind din cauza efortului.

Ea a râs și a spus: 

– Unii dintre clienții mei au peste 100 de kg, așa că am nevoie de o masă suficient de puternică. Acum du-te, schimbă-te și voi termina de aranjat.

Scuturând din cap la acel gând, am coborât, m-am dezbracat cu excepția lenjeriei și apoi mi-am îmbrăcat halatul. În timp ce am urcat scările, am putut auzi niște muzică de flaut New Age și am văzut că găsise dimmerul.

Hope a bătut mâna pe masă. Când mi-am scos halatul, ea mi-a dat acel “WTF?” femeile se pricep atât de bine.

– E ceva în neregulă? am întrebat.

– Da, spuse ea. Aceia trebuie să plece. Nu pot lucra la șoldul tău cu lenjeria intimă pe tine.

Acum am fost prins. Mă gândeam la Hope și aveam erecție. Nimic de făcut decât să treacă. M-am întors și mi-am dat jos boxerii și am încercat să mă urc nonșalant pe masă și să mă întind cu fața în jos. Am surprins-o privind în jos și ea a zâmbit scurt.

Mi-a aruncat un prosop peste fund și apoi a spus: 

– Acest masaj include aromoterapie, poți să-mi spui parfumurile?

Am închis ochii și am adulmecat. 

– Hmmm. Mentă, desigur, pentru energie și lavandă pentru relaxare. Al treilea este foarte subtil, trandafir poate?

Hope a bătut din palme și a spus: 

– Foarte bine. Majoritatea băieților ghicesc doar mentă. 

Cu asta am auzit o sticlă cu pompă și apoi mâinile ei ude reci pe umerii mei. A fost foarte bună și foarte minuțioasă. Moțăiam pe jumătate când ea mi-a șoptit să mă întorc, ceea ce am făcut fără să mă gândesc.

Când m-am întors, ea mi-a pus un prosop pe față, dar nu putea să-mi ascundă erecția. Aveam fantezii despre corpul pe care îl ascundea uniforma de masaj. Câteva secunde mai târziu, un al doilea prosop mi-a trecut peste vintre.

Am putut să mă uit puțin înainte să-mi ajusteze prosopul peste față și aș fi putut jura că e topless. Nu, doar imaginația mea exagerată.

A început să lucreze la pieptul meu și apoi a continuat până la picioarele mele. Aproape că dormeam când am simțit un sărut pe obraz. Beth mi-a șoptit la ureche:

– La mulți ani de Valentine’s Day.

O secundă mai târziu, am simțit mișcându-se prosopul inferior și o mână s-a înfășurat în jurul penisului meu. Mmmm, a fost minunat.

WTF!!! Beth se joacă cu mine in fata lui Hope??!??

Apoi o gură s-a prins în jurul lui. Ea mi-o sugea acum. Încep să mă ridic, dar o mână mă împinge în jos.

Vocea lui Beth la ureche mi-a șoptit: 

– Te bucuri de cadoul tău?

Ochii mi s-au deschis larg sub prosop și orgasmul meu iminent a fugit în timp ce implicațiile s-au afundat. Am simțit că gura iese de pe penis și masa s-a cutremurat când cineva se cățăra pe ea. Mi-am smuls prosopul de pe față și m-am uitat în jos și o văd pe Hope coborându-se asupra mea.

Mi-am întors capul să o văd pe Beth stând lângă mine. Era goală. Ochii aproape că mi-au ieșit din cap și o văd pe soția mea stând goală, cu o mână mângâind un sân, iar cu cealaltă frecându-se cu furie. Toate astea în timp ce o zeiță blondă a urcat pe penisul soțului ei.

În acel moment, Hope a terminat de îngropat penisul meu și a început să mă călărească. Beth s-a aplecat și m-a sărutat. Limba ei a fost instantaneu în gura mea exigentă.

Rupând sărutul, Beth s-a uitat în ochii mei. 

-Poți să-ți dai drumul în ea. Hope a spus că este în regulă. De parcă aș fi așteptat să aud asta, testiculele mi s-au strâns și am simțit că mușchii lui Hope se strâng. Am gemut când am început să trag adânc în Hope. 

Timpul s-a oprit, apoi a început din nou când Beth s-a întins pe pieptul meu și Hope a coborât să o sărute pe Beth. Am rămas în dormitor pentru restul nopții.

Am cea mai bună soție din lume.