Noul job al lui Trinity și masajul meu

Noul job al lui Trinity și masajul meu

 

Trecuseră câteva săptămâni de când o răpisem pe Trinity după club, conducând până am ajuns să parcăm și să facem sex în camionul meu!

Am discutat online ori de câte ori ni s-a întâmplat să fim online în același timp. Slujba mea m-a făcut să călătoresc o grămadă, iar Trinity încerca să găsească un echilibru între muncă, fiind o mamă singură șI încercarea de a avea ceva viață socială. Fostul lui Trinity își lua fiica în fiecare weekend, așa că i-am trimis un e-mail cu datele în care urma să fiu acasă, în speranța că vom putea să ne întâlnim, să dansăm și să petrecem mai mult timp împreună. Discuțiile noastre au început întotdeauna în mod inocent, dar inevitabil au ajuns să fie fierbinți, vaporoase și sexuale, unul dintre noi (sau ambii) făcându-și plăcere până la orgasm.

Era în sfârșit vineri seara, noaptea în care Trinity ieșea din nou! Am ajuns acasă devreme, am făcut duș, m-am bărbierit și am îmbrăcat cele mai bune haine de club… pantaloni cargo și o cămașă. Până la ora 23.00, gașca mea de prieteni era la club, revendicând colțul nostru obișnuit lângă difuzorul din spate și acaparând ringul de dans. M-am plimbat, salutându-mi mulți prieteni, barmani, DJ și fețe cunoscute. După 20 de ani, este greu să NU îi știi pe toți cei care sunt clienți fideli! Singura față pe care o căutam nu era, totuși, nici urmă de Trinity!

Aproximativ o oră mai târziu am văzut-o stând la bar, fără să pară deloc fericită. M-am dus și am spus Bună, știind imediat că ceva nu era în regulă. Trinity fusese concediată de la job în acea dimineață, fără motiv sau preaviz. Un lucru pe care l-am învățat este că poți concedia pe oricine fără motiv, atâta timp cât îi plătești mai mult decât este cerut de lege. I-am cumpărat o băutură lui Trinity și i-am îmbrățișat-o. 

– Este vineri seară, am spus, să uităm de orice altceva și să ne distrăm! 

Am luat-o de braț pe Trinity, am condus-o pe scenă și am început să dansez. A durat puțin, dar în cele din urmă s-a relaxat, permițând muzicii să îi alunge toate prostiile din cap, corpul ei mișcându-se în ritm și predându-se ritmului.

Un lucru pe care mă puteam baza și nu am fost dezamăgit, Trinity avea încă o ținută sexy în seara asta. NU-MI VINE SĂ CRED!! Purta un top de bikini care arăta ca un rulou de scorțișoară, cu spații între fiecare strat și un fund de tanga cu un înveliș transparent. Îmi era greu să NU mă uit la sânii ei (îi puteai vedea cu ușurință sfarcurile) și am petrecut mult timp dansând în spatele ei! Hei, sunt doar un om! La un moment dat, seara, am venit în spatele lui Trinity, mi-am înfășurat-o cu brațele și am îmbrățișat-o. S-a întors cu fața spre mine și m-a îmbrățișat înapoi, trupurile noastre lipite strâns. Gura mea era perfect așezată și am început să-i sărut și să-i ciugulesc ușor gâtul și urechea, ceea ce era cam toată încurajarea de care avea nevoie penisul meu pentru a se îndrepta și a-și face prezența cunoscută. Trinity a zâmbit cu bună știință și m-a tras puțin mai aproape, penisul meu strâns de movila ei. În timp ce trupurile noastre se legănau pe muzică, mâna mea și-a găsit drum sub tanga ei, a alunecat de-a lungul labiilor ei ude și apoi a împins un deget adânc în interiorul ei.

Trinity s-a uitat la mine șocată la început, degetul meu învârtindu-se în jurul păsăricii ei în mijlocul ringului de dans. A fost erotic, emoționant și păcătos și am fost extaziat că Trinity a fost de acord cu asta, degetul meu împingând și ieșind din ea și palma frecându-se de clitorisul ei.

Mi-ar fi plăcut s-o fac pe Trinity să aibă orgasmchiar acolo, dar am luat-o afară, îndepărtându-mi mâna, ducându-mi degetele la gură și sorgându-le de sucurile ei. Mirosul de sex, parfumul ei, a plutit pe toată scena și i-am urmărit pe băieții din jurul nostru în timp ce încercau să-și dea seama de unde vine.

Din nefericire, aceasta a fost tot, deoarece ea adusese un „prieten” cu ea și se ducea acasă cu el în seara asta. Am fost dezamăgit la început, dar când am ajuns acasă, am găsit-o pe Trinity online, pe camera ei, arătându-mi sânii și apoi mi-a trimis poze cu prietenul ei trăgându-i-o. M-am masturbat în timp ce mă uitam la fotografiile ei și discutam cu ea, explodând într-un orgasm atât de puternic încât pieptul și abdomenul meu erau acoperite de spermă.

Câteva zile mai târziu, am primit un e-mail de la Trinity, ea și-a găsit un nou loc de muncă, aproape de casă, făcând bani MULT mai buni. M-am conectat și am început să vorbesc cu ea, întrebând-o în glumă dacă se dezbracă și, dacă da, unde era ca să mă pot uita! Nu eram departe, deoarece Trinity își găsise un loc de muncă dând „masaje”. Am vorbit despre asta, despre avantajele și dezavantajele jobului, despre așteptările pe care le aveau unii tipi și despre pericolele inerente. Nu am crezut niciodată că ar trebui să-mi trăiesc viața după codul moral al altuia și am susținut-o pe Trinity 100% pentru decizia ei. Până la urmă trebuie să plătești facturile cumva!

Trinity a fost foarte recunoscătoare pentru tot sprijinul și încurajările mele și am fost surprins când m-a întrebat dacă aș vrea să văd locul și să o pun să mă maseze. Parcă aș fi putut să spun Nu! Am făcut aranjamente ca eu să fiu prima ei programare a doua zi și mi-a dat indicații.

Am sosit și am găsit-o pe Trinity purtând ținuta ei de piele cu aripi de înger și, după ce m-am înregistrat, am fost condus într-o cameră frumos decorată, luminată de lumânări. Nu mai fusesem niciodată la un masaj, dar am fost liniștit de decorul cald, de parfumul de tămâie și de muzica blândă. Trinity mi-a spus să-mi scot atâta îmbrăcăminte cât îmi place, să mă întind pe saltea și să mă acopăr cu cearșaf. Ea a părăsit camera și eu m-am dezbrăcat repede și m-am urcat pe pat. Trinity m-a întrebat dacă sunt gata, apoi a intrat și s-a așezat la marginea patului. Luând o sticlă de ulei, și-a stropit câteva picături pe mâini, le-a frecat pentru a le încălzi și apoi a început să-mi frece gâtul, umerii și spatele.

Eram în rai în timp ce mâinile ei se mișcau peste corpul meu, frecându-mi mușchii dureroși și ușurându-mi nodurile din spate. Am gemut în semn de apreciere, cedând în fața senzațiilor și plecând în derivă, aproape să adorm. Trinity a coborât până la partea inferioară a spatelui meu, în josul picioarelor mele, al gambei și al tălpilor mele și, în cele din urmă, a terminat cu fesele mele. 

– E timpul să te întorci! am auzit-o pe Trinity spunând. 

M-am întors pe spate, deschizând ochii către un loc incredibil, în timp ce Trinity stătea lângă pat, scoțându-și hainele și dezvăluindu-mi trupul ei delicios. Odată goală, ea și-a turnat mai mult ulei în mâini, l-a încălzit, s-a urcat pe corpul meu și a început să-mi maseze capul și pieptul, coborând încet.

Cearşaful care mă acoperise iniţial dispăruse, penisul meu fiind complet expus şi dur ca o bucată de granit. Pe măsură ce Trinity mi-a masat mâinile, am început să-i mângâi picioarele netede, burta ei fermă, strângându-i sânii mari suculenți, tachinandu-i sfârcurile erecte, apoi alunecând între picioare și mângâindu-i păsărica. Trinity a coborât rapid până la penisul meu înțepenit, mâinile ei înfășurându-se în jurul lui, ungându-l cu ulei, apoi pompând în sus și în jos. M-am ridicat și am tras buzele lui Trinity la ale mele, gurile noastre deschizându-se ușor, limbile descoperindu-se și gustându-se una pe cealaltă. Mâinile ei s-au prins mai strâns în jurul axului meu și s-au mișcat puțin mai repede, un geamăt de plăcere scăpând din mine.

Mi-am sărutat drumul pe gâtul și pe pieptul lui Trinity, căutându-i și sugându-i sfarcurile mari și dure, mâna mea între picioarele ei frecându-i clitorisul, alunecând unul, două și apoi trei degete în păsărica ei udă. Împingându-le adânc în interiorul ei, apoi trăgându-le afară, făcând-o cu mâna mea, dorind să fie penisul meu. Trinity mi-a mângâiat penisul mai repede, acoperind fiecare centimetru, de sus în jos, cealaltă mână mângâindu-mi testiculele și simțindu-le începând să se umfle. Corpul mi s-a încordat când am simțit că orgasmul mi se construiește, testiculele mele gata să izbucnească s-au întins peste mâna lui Trinity și pe corpul meu. Am gemut de încântare când am simțit că valul începe doar să geamă de agonie, când Trinity mi-a prins rapid baza penisului și l-a sugrumat, nepermițându-mi eliberarea, ținându-mă strâns până când corpul meu s-a relaxat și orgasmul mi s-a retras.

Trinity mi-a pus un deget la buze și mi-a făcut semn să tac. 

– Nu putem fi prea zgomotoși pentru că sexul nu ar trebui să se întâmple, a spus ea. 

Apoi, spre bucuria mea, Trinity s-a aplecat și mi-a supt penisul în gură! După ce aproape am ejaculat și apoi m-a oprit brusc, am fost surprins că nu am ejaculat în ea în clipa în care buzele ei m-au cuprins. Nu aveam de gând să pierd vremea totuși, așa că am prins-o de șolduri, am rotit-o deasupra mea și mi-am îngropat gura în păsărica ei.

Gura mea a devorat fiecare bucățică din păsărica ei dulce, lingând-o, ciugulind, sugând-o și sondând-o cu limba. Degetele mele au fost încă o dată în interiorul ei și apoi și-au găsit drum în sus și în fundul ei. În timp ce îi sugeam clitorisul, degetul mare i-a tras păsărica și degetul i-a deschis încet fundul. Buzele lui Trinity s-au înfășurat în jurul penisului meu într-o etanșare de vid, în timp ce gura ei s-a clătinat în sus și în jos, ducându-mi întreg penisul în gât și apoi afară din nou. Am supt păsărica și clitorisul lui Trinity cu tot ce aveam, savurând sucurile ei dulci și înghițind cât am putut. Încă o dată am simțit orgasmul venind și am strigat ca avertisment.

Trinity mi-a eliberat imediat penisul din gura ei, din nou nepermițându-mi eliberarea pe care mi-am dorit-o. Trinity s-a întors, a întins mâna în spatele meu și a luat un prezervativ, desfăcându-l apoi rostogolindu-l pe penisul meu. Apoi s-a înălțat pe mine, m-a prins și a început să-mi frece vârful penisului peste păsărica ei, ungându-mă cu fluidele ei, ungând fiecare centimetru din penisul meu dur. Trinity mi-a pus vârful penisului pe ea și apoi încet, cu dragoste, s-a lăsat pe mine.

I-am simțit pereții păsăricii răspândiți în jurul tijei mele groase, carnea ei caldă înconjurându-mă, mușchii ei cum mă masează și apoi buzele ei lipite strâns de vintre. Penisul meu a fost îngropat adânc în Trinity, așa cum mi-am dorit să fie din momentul în care am cunoscut-o, iar apoi a început să se legăne. Încet, fără să se mișcați în sus sau în jos, doar mișcându-se ușor înainte și înapoi. Clitorisul lui Trinity s-a frecat de osul meu pubian, buzele ei fiind mângâiate de părul meu scurt tuns. Penisul meu era prins și eliberat, aproape că era masat așa cum mi-au făcut mâinile pe spate. Am încercat să rămân nemișcat cât mai mult timp posibil, dar în cele din urmă nu am reușit; apucând-o de fund cu mâinile mele, mi-am ridicat șoldurile, încercând să-mi pun puțin mai mult penis în interiorul ei.

M-am tras înapoi și am împins adânc din nou făcând-o pe Trinity să geamă de încântare, capul penisului găsindu-i fundul păsăricii. Mâinile mele i-au împins fundul în sus și apoi au tras-o înapoi în jos, ritmul meu crescând cu fiecare împingere, făcând-o tare și adânc, umplându-i fiecare bucățică din păsărica ei cu penisul meu. După toată plăcerea pe care mi-o făcuse Trinity, nu aveam cum să rezist mult, dar mai întâi îmi doream un lucru. Am împins din nou și din nou, urmărind chipul lui Trinity, cu ochii închiși de plăcere, cu respirația zdrențuită, plăcerea crescând. Mi-am mișcat mâna și i-am găsit clitorisul, frecându-l în timp ce am continuat să plonjez și să ies din păsărică, sucurile ei înmuindu-mă și curgând peste testicule.

În cele din urmă, am auzit-o pe Trinity gâfâind și am știut că era aproape, corpul ei s-a rigidizat și apoi am simțit un flux de căldură prin vintre. Eliberarea ei a declanșat-o pe a mea și mi-am umplut gura cu sânul ei pentru a nu țipa de extaz, în timp ce i-am trimis împușcătură după împușcătură în corpul ei, umplând prezervativul cu sucurile mele albe fierbinți.

Trinity și-a întins trupul peste al meu și mi-am încolăcit brațele în jurul ei, sărutându-i buzele dulci în timp ce coboram amândoi din extazul nostru. M-am înmuiat încet, trăgându-mi penisul și prezervativul. Trinity s-a mutat peste mine și, încă o dată, m-a aspirat în gura ei, curățându-mi penisul și gustându-mi sucurile. Am ținut-o în brațe pe Trinity până când ea mi-a reamintit că următoarea ei programare va fi în curând acolo. Ne-am îmbrăcat repede și m-am pregătit să plec. De îndată ce am fost gata să plec, Trinity (din nou) m-a surprins deoarece îmi adusese cadou o sticlă de apă de colonie. Am fost cu adevărat impresionat de atenția și grija ei.

M-am simțit vinovat într-un fel, totuși, deoarece Trinity nu m-a lăsat să-mi plătesc masajul, DAR i-am strecurat niște bani în poșetă.