Noapte de masaj

Noapte de masaj la salonul de masaj erotic VIP-ZONE

Noapte de masaj

Noapte de masaj Ei bine, să vă povestesc despre masajul meu destul de interesant de aseară. M-am gândit la asta toată ziua și, pe lângă faptul că mă bucuram din plin de masaj, pentru că mă durea destul de mult de la schi timp de trei zile, Michelle era destul de distractivă și foarte în formă. Se dovedește că este o motocicletă amatoare și este foarte slabă. 1.70 m sau cam așa ceva, păr negru, cam 55 kg, si foarte în formă. Din păcate (sau din fericire) genul meu. Uneori oricum.

Noapte de masaj Așa că vine în camera mea și își aranjează lucrurile. Masă de masaj, tampon de încălzire, uleiuri și câteva cearșafuri. Noapte de masaj Încep să mă întind sub un cearșaf, gol bineînțeles, pe spate. Ea îmi face gâtul, brațele și pieptul. Senzația de a-mi lucra mușchii este atât de relaxantă și de indulgentă. Vorbim despre mersul pe bicicletă, schi, bla, bla, bla. Într-un fel, trebuie să continui să vorbesc, altfel aș putea rătăci în imaginația mea și ar fi un stâlp serios de cort în cearșaf. Noapte de masaj Așa că ea mută cearceaful deoparte și lucrează la tălpile, picioarele și quad-urile mele, până la șolduri. Cu siguranță trebuie să te gândești în continuare la mușchi, masaj, relaxare. Are mâini incredibil de puternice și oferă un masaj grozav. Ea vorbește ușor și eu țin ochii închiși și mă gândesc la mușchii care își pierd durerea.

Noapte de masaj Același lucru pe cealaltă parte, brațe, coapse. Mă pune să mă întorc pe spate și continuă să facă minuni asupra durerilor de spate și gât. Apoi face senzația, gambele și coapsele și fesele foarte dureroase. Mă simt destul de bine, iar durerea se atenuează. Totuși, rămâne o zonă de tensiune crescândă și nu știu cum să o rog să lucreze la asta.

Pe măsură ce termină, o întreb cât a trecut de la ultimul ei masaj. Ea face o pauză și se uită la mine și spune câteva luni. Ocazional face schimb cu alt maseur, dar a fost foarte ocupată. O întreb dacă s-ar gândi să mă lase să-i fac un masaj. Îi spun că știu puțin despre anatomie (ea știe că știu un lucru sau două despre anatomie) și, deși abilitățile mele de masaj s-ar putea să nu fie la fel de bune ca ale ei, cred că i-ar plăcea. Ea mă privește cu atenție și îi spun că este în siguranță și nu voi face nimic din ce ea nu vrea să fac.

Incredibil, ea este de acord, iar eu intru în baie în timp ce ea se dezbracă și se întinde pe masa de masaj sub cearceaful unde eram eu acum câteva clipe. O rog să înceapă pe burtă ca să pot începe să îi masez spatele. Când ies din baie, ea stă pe spate cu partea inferioară a corpului acoperită de cearșaf. Pielea ei este întunecată și fără cusur. Spatele ei este musculos și slab, iar întinderea pielii ei este destul de interesantă. Cu siguranță nu aș putea face asta dacă era grasă sau așa ceva. Așa că îi iau sticla de ulei și încep pe gâtul și umerii ei. Îmi spune că umerii o dor de obicei din cauza mersului cu bicicleta și a masajelor pe care le face. Îi întind brațele și îi frământ mușchii. Ea știe să se relaxeze și mă ajută să-i găsesc punctele încordate. Port un halat terry de la hotel și trebuie să am grijă să nu se deschidă prea mult. Dar ea stă pe burtă și are ochii închiși. Ea îmi spune că aprobă și îmi dă câteva sfaturi în timp ce merg până la spatele și picioarele ei. Îi trec peste fesieri deocamdată și cobor la picioare. Lucrez la picioarele ei la fel ca ea pe ale mele și găsesc niște dureri acolo, pe care ea le dă drumul în timp ce le masez. Lucrez la gambele și ischiochimbiolarele ei. Picioarele ei sunt, de asemenea, subțiri și slabe, fără grăsime. Este netedă și rasă cu câteva zgârieturi de la ciclism.

Noapte de masaj Îi descopăr o parte a piciorului până la capăt și îi admir fundul. E bine că nu mă poate vedea, pentru că cu siguranță mi-ar observa privirea holbată și flămândă. Lucrez mișcări lungi și adânci, de la piciorul ei până la spate, așa cum a făcut-o cu mine, apăsând adânc în mușchii ei. Noapte de masaj Sunt mai mult decât puțin încântat până acum, dar îmi continui masajul profesional. Îi acopăr piciorul și fac cealaltă parte, apăsând puternic în picioarele ei și până peste fundul ei și partea inferioară a spatelui, până la gât și scalp. Ea aprobă, pot să-mi dau seama, și o simt că respiră profund, inspirând și expirând, așa cum fac eu, pentru a elibera toată tensiunea. Îi întind coapsele și îi îndoi picioarele pe spate pentru a-i întinde quad-urile. Cearceaful nu o mai acoperă acum foarte bine, iar eu îmi iau timpul și admir priveliștea corpului ei gol pe masă, strălucind de ulei și văd întunericimea păsăricii ei în timp ce îi masez spatele picioarelor, ajungând doar ceva din ce în ce mai aproape de interiorul coapselor.

Noapte de masaj Nevrând să stric asta prea devreme, îi spun să se întoarcă și o face și o acopăr din nou cu un cearșaf. Încep pe gâtul și pe fața ei, așa cum a făcut ea pentru mine. Trag puțin cearșaful în jos pentru a-i freca umerii și brațele, acordând mare atenție mâinilor ei. Îi întind și manipulez brațul și umărul, relaxând mușchii. Vorbim de anatomie și antrenament și mă întreb dacă și ea încearcă să nu se entuziasmeze, de teamă să nu fie jenată, sau așa ceva.Noapte de masaj 

Noapte de masaj Continui încet să-i masez zona pectorală, încercând din greu să-i țin sânii acoperiți și concentrându-mă doar asupra mușchilor și nu asupra zenelor Noapte de masaj în mod evident erogene. Mor de nerăbdare să dau cearceaful și să-mi trec mâinile peste ea. Dar nu știu cât de departe este dispusă să mă lase să merg. Așa că mă duc apoi la picioare și descopăr un picior și îi țin doar secțiunea mediană acoperită, de la sân până la vintre. Picioarele ei sunt minunate. Ferme și musculoase, cu piele închisă, netedă. Uleiul și umbrele întunecate din cameră sunt accente ale unei priveliști deja incitante. Îmi iau timp la tălpile ei și o trag de degetele de la picioare, frecând talpa și mușchii exteriori. Îmi fac drum în sus pe gambe și coapse, frământând mușchii din jurul genunchilor, mergând din ce în ce mai sus până la șolduri și interiorul coapselor. Ea abia este acoperită, iar de unde stau eu în partea laterală și la picioarele mesei, îi văd părul întunecat și creț la marginea cearșafului. Nu mi-a dat semne că merg prea departe, așa că îi frec din ce în ce mai sus pe coapsă, frământându-i mușchii interiori și mișcându-i piciorul pentru a întinde și acești mușchi. Cearșaful nu o mai acoperă deloc bine și văd buzele exterioare ale păsăricii, care strălucesc ușor. Și știu că nu este de la uleiul de masaj.

Ea stă relaxată pe masă, iar eu fac și la celălalt picior la fel, luându-mi mult timp simțirii și coapselor ei, parțial pentru că știu că acestea trebuie să se simtă bine pentru ea la fel de mersul pe bicicletă și, parțial, pentru că sper că prin mergând încet, îi pot construi entuziasmul și mă va lăsa să fac mai mult.

Această strategie pare să funcționeze și eu îi lucrez interiorul coapselor și șoldurilor și pe această parte, apropiindu-mă din ce în ce mai mult de zona ei inghinală. Vreau să o ating acolo, dar nu încă. Mă întorc la capul mesei și stau deasupra capului ei.

Mă aplec în față și încep din nou de la umerii ei, coborând până la pectoralii și sânii ei. De data aceasta, trag cearceaful în jos și îi expun sânii complet. Sfarcurile ei sunt dure și ferme. Cu siguranta un semn bun. Îi masez abdomenul și îi frec adânc de la coaste, la șolduri, la pelvis. Trag cearceaful complet de pe ea și acum îi admir corpul complet gol. Nu pot să nu-i spun ce corp minunat are și pot spune că este mai mult decât puțin agitată.

– Pot să-ți fac un masaj pe tot corpul acum? o intreb eu.

– Da, te rog fă. Se simte atât de minunat.

Îi frec sânii acum, frământându-i și strângându-i din plin. Sânii ei sunt fermi și întunecați, fără linii de bronzare. Sfârcurile sunt mai dure acum, iar cercurile intunecate din jurul lor sunt mari și acoperite cu piele ca de găină. Îmi iau mult timp să-i masez carnea sânilor, apoi după 5 sau 10 minute, o trag de sfârcuri, făcându-le și mai tari. Noapte de masaj  Iubesc acel sentiment. Îi văd șoldurile zdrobindu-se atât de ușor și pot simți mirosul excitării ei. Mă bucur din plin de senzația sânilor ei în mâinile mele și învârt ușor fiecare mamelon la început între degetul mare și arătător, făcând-o să se zvârcolească. Le ciupesc și trasez cercuri încet și ușor, fiecare câte unul, lăsând-o să simtă doar acel lucru și nimic altceva.

Fără tragere de inimă, îi las sânii și îmi las mâinile să coboare până la abdomenul ei și mă frec puțin peste linia triunghiului ei întunecat de păr, apăsând adânc, încercând să o simt din exterior. Îmi ung mâinile cu generozitate cu ulei, dar nu are nevoie de mult acum, deoarece există o lubrifiere amplă din propriile sucuri.  Noapte de masaj 

– Cred că nu am nevoie de mult ulei aici, nu? 

Ea doar dă din cap. Respirația ei este mai superficială acum și știu că tânjește după atingerea mea. Îmi trec mâinile în sus și în jos buzele ei, simțind fiecare centimetru de la fundul ei până la păsărică, bucurându-mă de vederea și mirosul excitării ei.

Folosesc două degete pentru a despărți buzele și îi simt umezeala interioară. Cealaltă mână îi găsește clitorisul și începe să-l mângâie încet, frecându-l în sus și în jos și în jurul părților laterale. Încerc să-i găsesc cele mai sensibile zone și îi simt mușchii interiori apucându-mi degetul. Strecor unul și apoi două degete în ea și sondez peste tot în jurul pereților interiori catifelați ai păsăricii ei. Combinația dintre ulei și umiditate face cea mai plăcută frecare. Încep să-mi mișc degetele înăuntru și afară puțin mai repede, alternând cu învârtirea lor adânc în interior, pereții din față și apoi din spate ai păsăricii ei. Degetul meu îi mângâie clitorisul mai repede și simt că e aproape. Îmi păstrez ritmul deliberat până când respirația ei și fața ei îmi spune că punctul culminant este aproape. Continui să o mângâi și să o frec până când în cele din urmă, orgasmul ei apare și păsărica ei îmi prinde strâns degetele și țipă puțin la eliberarea finală a tensiunii sexuale. Îi tot țin păsărică și mă frec ușor, lăsând-o să-și revină și să revină la respirație normală.

– Sper că a funcționat pentru tensiunea ta, spun eu.

– Oh, da, cu siguranță. Cred că aveam nevoie de asta mai mult decât credeam.

– Chiar ai un corp minunat. Cred ca mi-a placut aproape la fel de mult ca și ție. 

– Ești foarte amabil și dulce. Ea se uită la mine și vede halatul meu deschis și vede penisul meu tare împingând materialul, recunoscând destul de clar entuziasmul meu.

– Se pare că nici eu nu mi-am terminat prea bine masajul.

– Mă bucur că ai observat. Da, mai este o parte pe care ai putea să o masezi, ar fi atât de drăguță.

Schimbăm locul și ea își unge mâinile și își ia timp să le încălzească înainte de a le pune pe corpul meu. Ea îmi prinde penisul în pumnul ei uleios și îl ține acolo pentru o clipă. Prima atingere a mâinii ei trimite spasme prin el și îmi ia un moment să mă relaxez. 

– Nu cred că va dura prea mult, spun eu.

= Nu-ți face griji, cred că și ție o să-ți placă asta.

Ea începe să folosească ambele mâini pentru a-mi mângâia penisul în sus și în jos, alternând mâinile și apoi lăsând o mână să meargă la testicule și să le mângâie și pe ele. Mișcările ei sunt lente și ritmice, iar eu sunt fascinat de vederea mâinilor acestei femei asupra mea. Începe să mângâie din ce în ce mai repede, apoi încetinește, aproape oprindu-se. Respirația mea este sacadată acum și mă bucur de vederea mușchilor brațelor ei în timp ce mă trag de penis, iar sânii ei se leagănă ușor odată cu mișcarea superioară a corpului.

Mâinile ei par oarecum mici pe penisul meu, care este mai dur decât îmi amintesc că a fost vreodată, și pot să-i văd fața privindu-l atent, știind foarte bine ce îmi face. Ea face acest lucru rapid-lent din nou și din nou, până când sunt atât de aproape de a ejacula, totuși ea simte când să se oprească și doar mă lasă să mă calmez puțin, de fiecare dată ridicându-mi nivelul de entuziasm.

Sunt atât de înnebunit acum, că nu mai pot suporta. Ea folosește o mână pentru a-mi ține strâns baza penisului, apoi cealaltă mână freacă rapid, mișcări de răsucire a capului, iar asta mă aduce la limită. Penisul meu sare pe măsură ce picătură după picătură de lichid alb, cremos se ridică și aterizează pe umărul meu, pieptul și abdomenul meu, apoi aleargă pe mâna ei în timp ce mă ține strâns, mulgând ultimele picături de pe mine.

Noapte de masaj Bănuiesc că aveai nevoie și de această parte, spune Michelle, lăsându-mi penisul să se înmoaie în mâna ei. Îți aduc o cârpă. Noapte de masaj 

Ea merge la baie și eu îi admir din nou forma când se întoarce și îmi curăță mai degrabă cu dragoste pielea de sperma mea care începe să-mi curgă pe lângă.

– Ei bine, acesta a fost un masaj foarte plăcut. Foarte diferit, aș putea adăuga, spun eu când ea începe să se îmbrace și să-și adune lucrurile.

– Când te întorci, sper să-ți amintești de mine și să mă suni. Aș fi bucuroasă să-ți fac din nou un masaj amănunțit.

– Cu siguranță o voi face, poți fi sigur de asta. Ești foarte drăguță.

Ea termină de adunat lucrurile, iar eu îi las un bacșiș generos și o privesc ieșind pe ușă, pe hol. Noapte de masaj