Maseuza primește masaj

Maseuza primește masaj

Timp de aproximativ un an am avut plăcerea de a face masaje regulate senzuale/erotice cu o minunată femeie de la un salon din apropiere. Pe măsură ce trecea timpul, ceea ce a început ca un serviciu plătit a devenit din ce în ce mai interactiv și reciproc satisfăcător. Această poveste înregistrează ultima ședință pe care am avut-o, înainte ca ea să se mute. 

Am sunat-o de pe mobil. 

– Tocmai am ieșit de pe autostradă și voi fi la tine în câteva minute. 

Vrea să sun mereu înainte de a sosi, ca să mă întâmpine la ușă.

Casa se află într-o zonă rezidențială, ușor de ajuns cu mașina. Parchez pe stradă, merg spre casă și, de îndată ce ajung la ușă, se deschide pentru a mă lăsa să intru. Este în halat de baie, desculță, tocmai a ieșit de la duș. Mă uit în jos, în ochii ei albaștri, adânci, la zâmbetul de pe chipul ei, și ne îmbrățișăm rapid, anticipând deliciile care vor veni. Arată sexy în halatul ei de baie și are un rânjet încântător.

Urcăm sus în una dintre camere. Este un dormitor cu un pat king-size, o husă drăguță și câteva perne mari. Camera are o mulțime de lumânări, iluminare slabă și oglinzi pe toată lungimea de-a lungul unui perete. A fost amenajată pentru liniște și confort. Mă dezbrac, îmi pun hainele pe singurul scaun din cameră și fac duș pentru a mă curăța.

Mă usuc și aștept în dormitor până se întoarce ea cu niște apă cu gheață pentru noi și o sticlă de ulei fierbinte. Acum poartă doar un pluș. Mă întreb de ce se deranjează, pentru că amândoi știm că va înceta în curând. Dar cred că a devenit un fel de ritual, poate chiar o glumă blândă.

O îmbrățișez și îi sărut vârful decolteului. 

– Hai să dăm jos chestia aia.

Și ea așa face. Privind-o cum o scoate este ca și cum ai deschide un cadou de Crăciun. Nu mă satur sa mă uit la ea. Ea stă acolo goală, zâmbind, știind că îmi face plăcere să o privesc. Mă asigur că îi spun asta de fiecare dată când am ocazia.

Sânii ei sunt plini și, cel puțin pentru mine, atrăgători. Un mamelon mare, roz, erect, evidențiază vârful fiecărui sân. Iubesc sfârcurile. Pielea ei este limpede și netedă. Există o cicatrice de unde a avut o cezariana acum mulți ani. Pasarica ei este rasa. Corpul ei este ferm, aproape fără defect, beneficiul exercițiilor regulate și al muncii grele.

Și ea are încredere în mine. Luni de întâlniri au făcut-o să știe că nu voi face nimic cu care ea nu se simte confortabil, că îi respect absolut limitele. A durat mult pentru a câștiga această încredere. Dar merita. Mi-a povestit povești despre alți clienți care încearcă să-i depășească limitele; nu-i vede niciodată a doua oară. O limită absolută pentru ea este că nu vom avea relații sexuale, dar asta e în regulă pentru mine.

Ne îmbrățișăm, carne goală pe carne goală. Îi simt sfârcurile pe pieptul meu. Ne îmbrățișăm strâns, fiecare bucurându-ne de apropierea contactului fizic. Stăm acolo câteva minute bucurându-ne de această apropiere naturală deosebită. Uneori mă mișc în spatele ei și mă întind să-i mângâi sânii; și apoi îmi place să-i simt fesele reci pe față. Ea mă întreabă mereu „al cui masaj este acesta” dacă fac asta.

În trecut, m-aș fi dus și m-aș fi întins pe pat și ea m-ar fi masat. Dar astăzi este diferit. Am discutat despre asta cu ceva timp înainte și ea a fost de acord. Am de gând să o masez. Plăcerea ei de astăzi va fi plăcerea mea. Și îi spun că azi este vorba despre ea, și să nu se gândească deloc la a-mi face plăcere.

Se întinde cu fața în jos la marginea patului și îmi întinde sticla cu ulei fierbinte. Îi pun o mână pe spate lângă gâtul ei, cealaltă sprijinind-oi chiar deasupra fundului ei. 

– Relaxează-te și respiră adânc. Să știi că cineva în care ai încredere îți va face plăcere. Să știi că plăcerea ta este tot ceea ce contează astăzi. 

Și apoi încep masajul.

Am mângâiat ulei fierbinte în spatele ei, în josul coloanei vertebrale, în umeri — mișcări lungi și senzuale. Ea mi-a spus că am o atingere rafinată, iar astăzi va experimenta asta fără nicio cerință din partea ei de a face reciproc. Lucrez mușchii din jurul gâtului și umerilor ei — mișcări lungi de-a lungul trunchiului ei care se termină la fese.

Este prima dată când fac un masaj și, în mod surprinzător, mi se pare că nu este deosebit de erotic din partea mea, ci doar senzual, relaxant și plăcut. M-am gândit că voi avea o erecție în timp ce o masez, dar nu am. Ceea ce mi se pare cel mai dificil este să mențin mișcări lungi și uniforme și să nu fiu stângace cu sticla cu ulei fierbinte.

Îi masez mai mult ulei fierbinte în brațe. Mângâi și strâng fiecare deget în parte. Repet loviturile pe spate și de-a lungul coloanei vertebrale.

Cu mișcări lungi merg până la picioarele ei. Îi șterg picioarele, i le desfac puțin și îi lucrez gambele, coapsele, începutul feselor. Pasarica ei trage cu ochiul dintre picioare. Dar o las în pace deocamdată. Înapoi în picioare, îi ridic piciorul stâng, îl îndoaie la genunchi, îl îndoi pe spate strâns pe corpul ei și apoi înapoi pentru a mă întinde pe pat. Mi se pare extrem de plăcută mișcarea când mi-o face ea și sper că și ei îi place.

Îi masez piciorul stâng, masez fiecare deget. Folosesc ambele mâini pentru a-i înconjura piciorul stâng și pentru a-i face mișcări lungi de-a lungul piciorului până la fund. Repet pe partea dreaptă; dar e incomod pentru că suntem pe un pat, nu pe o masă, și este greu să ajungi în jurul corpului ei.

Mă întorc să-i masez partea inferioară a spatelui. Îi mângâi corpul în sus și în jos. Acum este complet relaxată și toarce. Ea toarce de la prima atingere.

E timpul să lucrez la fesele ei. Fac masaj cu ulei fierbinte pe fesa ei stângă, lucrez carnea, înainte și înapoi, în sus și în jos. Mă întind și lucrez pe partea dreaptă. Are fese netede, pline și sunt ferme, reci la atingere. Continui să frământ fiecare fesă cu o mișcare circulară, având grijă să nu ratez nimic, având grijă să-mi întind mâinile pe partea laterală a corpului ei și chiar puțin pe dedesubt, între ea și pat.

I-am desfăcut un pic mai mult picioarele. Pasarica ei este acum mai vizibila. Dar nu este încă timpul pentru asta. Pun ulei fierbinte în crăpătura dintre fesele ei și frec întreaga zonă. Degetul meu intră în bobocul ei de trandafir cam la un centimetru. Gâfâie, dar nu spune nimic, continuă să toarcă. Îi fac mișcări ușoare în și afară din bobocul ei de trandafir, dar nu prea adânc. Există nervi minunați în acea zonă, neglijați prea des. Îmi place când îmi face asta. Nu era sigură că i-ar plăcea asta, pentru că mi-a spus că îi este frică de sexul anal, dar are încredere că mă voi opri dacă îmi va spune. Nu îmi spune. Îi masez zona dintre picioare, zona scurtă îngustă dintre bobocul ei de trandafir și începutul păsăricii.

Mă întorc să lucrez la fesele ei. Și apoi, timp de câteva minute, aplic mișcări ușoare de-a lungul întregului ei spate.

Îmi apropii gura de urechea ei și îi șoptesc blând că e timpul să se întoarcă.

În timp ce ea se întoarce, curăț degetul pe care l-am folosit pe bobocul ei de trandafir. Nu era nimic pe el, dar e bine să fii sigur de curățenie.

Acum stă întinsă cu fața în sus, complet relaxată. Își întinde brațele deasupra capului ridicându-și sânii. Mulțumirea de pe chipul ei evidențiază atractivitatea sânilor, sfarcurilor, trunchiului, păsăricii, picioarelor. Nimic nu îmi face plăcere mai mare decât o femeie goală care se relaxează și are încredere în mine. Ea este una dintre cele mai erotice viziuni pe care le-am văzut. Privind o femeie în chinurile orgasmului este și mai incitant și amândoi știm că asta se va întâmpla curând.

Mă hotărăsc să-i masez capul. Îi masez gâtul, în jurul maxilarului și obrajilor și marginilor gurii. Îi masez nasul și ambele părți ale feței. Îi strâng lobii urechilor și frământ fiecare ureche în parte. Îmi pun degetele pe ochii ei închiși și îi frec ușor pleoapele peste globii oculari. Mă opresc o clipă și îi țin ferm fața în mâinile mele.

E timpul să trecem la lucruri mai interesante.

Îi masez pieptul, sărind peste sânii ei, până în partea inferioară a trunchiului ei, îi masez abdomenul oprindu-mă chiar deasupra păsăricii. Îi fac cu degetul în jurul buricului. Stau la capul ei cu brațele întinse în jos prin decolteu până la abdomen. Îi frec în sus și în jos tot abdomenul, apoi în cercuri pe abdomenul ei inferior sub buric, trec înapoi în sus pe secțiunea mediană spre sânii ei și desenez cercuri ușor cu degetele în jurul lor.

Picuram ulei cald pe sânul ei drept, evitând mamelonul, dar întorcându-l în jurul lui, și mângâi ferm spre exterior cu degetele mele, de la mamelon până la pieptul ei, cu mișcări simple și ferme. Lucrez în jurul întregului mamelon în acest fel. Apoi apuc tot sanul si il frec cu ulei. De câteva minute mă bucur de senzația că-i frământ sânul cu mâinile. Și apoi fac același lucru cu sânul ei stâng.

Mă întorc la sfarcul drept, strângând, rostogolindu-l și frecând. Apoi trec la mamelonul stâng: strâng, rostogolesc și frec. Mă aplec și sărut mamelonul drept, sug de el timp de câteva secunde și includ o ciupitură blândă. Apoi repet cu mamelonul stâng. Aceasta este doar o atenție superficială deocamdată. Sânii ei vor primi și mai multă atenție mai târziu. Și vreau ca ea să se întrebe un pic în acest moment, să-și dorească mai multă atenție acolo. Nu va fi dezamăgită mai târziu, sper.

Mă mut la picioarele ei. I-am despărțit picioarele mai mult, atâta cât se simte confortabil să le desfășoare, afară, cu genunchii îndoiți, gata de act sexual, dar știind că nu o vom face. Pentru prima dată păsărica ei este complet expusă. Strălucește, arată ca o floare frumoasă care așteaptă să înflorească, umedă cu roua ei de femeie. Mirosul ei ajunge la mine, mă entuziasmează.

Mă opresc o clipă pentru a savura priveliștea din fața mea. Picioarele ei sunt desfăcute, oferindu-și feminitatea pentru vederea mea. Ochii ei sunt închiși, fața ei are un zâmbet de mulțumire. Mă bucur să văd o întindere de piele aparent nesfârșită, punctată cu sfarcurile ei minunate pe movilele ei bine forme, toate așteaptă atenția mea.

Îi masez partea superioară a piciorului stâng și a coapsei. Îi intru direct în vintre și îi ating buzele păsăricii „accidental”. Ea se bucură în mod clar de asta, deoarece păsărica ei picură mai multă umezeală și torsul ei crește cu fiecare mișcare. Fac la fel și pe partea dreaptă.

Ambele mâini îi freacă acum ulei pe abdomen, chiar deasupra movilei. Mișcările circulare în jurul movilei ei, dar niciodată pe ea, cu excepția atingerilor „accidentale”, provoacă o creștere hotărâtă a gemetelor. Mâinile mele lucrează mult mai aproape. Acum nu se poate evita păsărica ei. Mâna mea stângă mângâie de-a lungul buzelor exterioare, în timp ce mâna mea dreaptă continuă să-i maseze abdomenul, chiar deasupra. Degetul mijlociu al mâinii mele stângi se freacă ușor direct peste buzele ei. Torsul ei devine un geamăt hotărât și buzele se despart foarte ușor. Degetul meu intră în căldura ei și mângâie cu dragoste înăuntru și afară. Îi găsesc punctul G și îl mângâi. Când cealaltă mână a mea strânge ulei cald pe clitoris, ea gâfâie.

Mă bucur să o privesc zâmbind cu plăcere, total relaxată și cu abandon total.

Pe măsură ce continui să-i frec și să mângâi corpul ei, are un mic fior, aproape imposibil de detectat decât dacă îl cauți. Dar știu ce să caut, pentru că ea mi-a spus cum reacționează atunci când se apropie de orgasm. Ea își strânge picioarele, timid, așa cum fac atâtea femei după ce s-au relaxat, își ridică privirea, își deschide ochii și zâmbește. Ea crede că am terminat și nu știe că mai urmează. Ne oprim pentru un pahar de apă.

O invit să se mute sus pe pat, unde să stăm întinși împreună (doar pentru a se relaxa crede ea). Când m-a masat, am făcut întotdeauna asta, să ne îmbrățișăm și să continuăm să fim tandri înainte de a finaliza ședința.

În timp ce stăm întinși unul lângă celălalt, mulțumiți să ne uităm unul la altul și să ne îmbrățișăm, încep să-i mângâi ușor fața, apoi încep să-i mângâi trupul în timp ce ne întindem față în față. Am făcut asta în trecut și ea a spus că i se pare rafinat acel gen de atingere din partea mea. Ea se întinde pe spate și e timpul să continui.

Mă ridic în genunchi, astfel încât pieptul meu să fie peste al ei și încep să-l frec pe al meu de al ei. Înainte și înapoi, îmi folosesc toată partea superioară a corpului pentru a o freca. Acesta este unul dintre lucrurile mele preferate de făcut. Îi simt căldura, pielea, sfarcurile pe pieptul meu. Și sunt erect. Ea începe să toarcă din nou și se întinde să-mi țină penisul. Eu continui să-mi frec pieptul de al ei până când ea pare să se fi săturat.

Întrebându-mă dacă s-ar simți confortabil cu asta, îi șoptesc la ureche: 

– Ai vrea să-ți ling păsărica? 

– Nu, să o luăm încet deocamdată, răspunde ea. 

Și acum știu o altă limită de respectat. Poate va fi doar una temporară. 

– Mă voi apropia foarte mult, dar asta e tot, o asigur. 

Și îmi onorez promisiunea, oricât de mult mi-aș dori să gust nectarul ei dulce.

Îi iau sânul stâng în gură și încep să fac plăcere sfarcului. Limba mea linge în jurul mamelonului, fără să-l atingă. Îi sug sfarcul, respir greu pe el, îl apuc ușor și îl mușc. Îmi place să ling și să sug sfarcurile, mai ales când sunt la fel de sensibile și receptive ca ale ei. Între timp, mâna mea stângă îi masează sânul drept. Continui să lucrez la sânul și mamelonul ei stâng timp de multe minute, apoi trec pe cealaltă parte. Îi spun că nu vrem ca cealaltă parte să devină geloasă, iar ea chicotește.

Apoi încep să mă mișc în jos pe corpul ei, sărutând și sugând centimetru cu centimetru. Mă opresc la buricul ei, îi acord o atenție deosebită și îl explorez cu limba. Ajung la abdomenul ei și continui în jos, răsuflând respirații calde și sărutări pe tot parcursul drumului.

La îndemnul meu, își desfășoară picioarele, de data aceasta din nou cât poate de mult, oferindu-mi feminitatea ei, evident trezită, dar știind că voi păstra limitele pe care și le-a stabilit ea. Sărut și ling deasupra păsăricii ei, ling și sărut în jur și doar pe fiecare parte. Mirosul ei moscat mă face să-i fac plăcere acolo mult mai mult decât credeam că este posibil. Respir direct pe păsărica ei în timp ce toarce de plăcere. Îi ating movila cu mâna, gata ca degetul meu să intre încă o dată și să-i facă plăcere în centrul ei. Dar ea arată că o dată a fost de ajuns.

Așadar, sărut și răsuflare pe corpul ei, în timp ce mă întorc în sus spre capul ei, unde încă o dată stăm întinși unul lângă celălalt, mângâindu-ne pentru câteva clipe. Ea își cuibărește capul sub capul meu, lângă gâtul meu și ne îmbrățișăm. În sfârșit ne hotărâm să ne ridicăm. Ne bucurăm de o altă îmbrățișare lungă și strânsă și, cu greu, ne abținem să o luăm de la capăt.

Ora noastră anticipată a devenit aproape două și nu am observat. Nu aveam cum, și nu-mi pasă; plăcerea ei a fost a mea.