Masajul tău

Masajul tău

 

Pentru a te liniști, îți dau mai întâi un prosop și-ți spun să te dezbraci în timp ce mă întorc cu spatele, apoi să te întinzi pe pat, cu fața în jos, și să-ți acoperi spatele dacă vrei.

La urma urmei, nu vrei să faci prea evident ceea ce vrei cu adevărat. Voi avea o sticlă de ulei de corp parfumat gata de aplicat. Încep prin a turna o cantitate mică de ulei sau loțiune caldă într-o palmă, apoi îmi frec mâinile încet, asigurându-mă că degetele și mâinile sunt acoperite. La început îți frec partea largă a omoplaților tăi, apoi îmi trec degetele până în vârful umerilor tăi, de la o parte la alta, apoi pe spatele și părțile laterale ale gâtului până la baza craniului. Acest lucru pare să te relaxeze… doar stai întins acolo cu fața pe pernă, bucurându-te de acele senzații pe care le-ai ratat atât de mult timp, sau poate pe care nu le-ai simțit niciodată până acum.

Folosindu-mi degetele arătătoare și degetele mari, elimin toată tensiunea din gâtul și umerii tăi. Mâinile mele se deplasează spre exterior, spre marginea umerilor și a brațelor tale. Atunci aud primul tău geamăt moale, când mâinile mele se înfășoară în jurul brațelor tale și merg încet spre coatele tale. Luându-ți brațul drept în ambele mâini, îl țin strâns în timp ce mâinile mele se deplasează în jos spre încheietura mâinii tale, apoi apăsând în palma ta și, în sfârșit, pe fiecare dintre degetele tale, unul câte unul. După aceea, mă deplasez spre umărul tău stâng și fac același lucru, până la vârful degetelor. Şoptești cu voce tare, nu aveai idee cât de bine se poate simţi, până la vârful degetelor tale. Înapoi sus brațele, peste colțurile umerilor și înapoi până la gât. Eliminând orice tensiune.

Apoi, stropesc ulei cald între omoplați. Degetele mele încep să-l frece cu puțin mai multă presiune. Mai întâi partea largă a omoplaților din nou și în jos pe coaste. Cu presiunea potrivită, folosind podul palmelor, pot de obicei să obțin un scâncet sau un geamăt. Auzind asta, continui să lucrez în aceleași domenii. În jos pe coloana vertebrală, apăsând o mână peste cealaltă și coborând până la partea inferioară a spatelui, apoi susțin încet coastele și chiar pe părțile laterale ale cutiei toracice. Din nou în josul coloanei vertebrale și în sus de câteva ori pe părțile tale, îți ating părțile laterale ale sânilor, dar o singură dată. Acum trebuie să te întrebi, „a fost un accident?” Nu știi sigur, dar mintea ta se gândește acum în alți termeni….nu doar la un masaj de relaxare. Cu greu reușind să vorbesc, răspunzi încet când spun: 

– E atât de cald aici, te superi dacă îmi scot tricoul?

Stând acum lângă partea stângă, simți mai mult ulei cald care se prelinge în mica adâncitură din partea inferioară a spatelui, chiar deasupra marginii superioare a prosopului, acoperindu-ți fundul. Cu o mână pe prosop, apăsând ușor, cealaltă mână îți masează partea inferioară a spatelui, degetele mele alunecând încet sub marginea de sus a prosopului. Fără să-ți dai seama, șoldurile tale încep mișcările lente de sus și de jos, abia sesizabile, apăsându-ți movila de saltea. Ochii tăi închiși, gânduri despre sex în minte, nu vrei să se oprească vreodată.

După ce mi-am turnat mai mult ulei în mâini, acum își fac călătoria în jos, începând de pe spatele coapselor, chiar sub marginea de jos a prosopului. Mâinile mele frământă carnea ta în timp ce se coboară până la spatele genunchilor tăi. La început îți gâdilă în spatele genunchilor, dar după o scurtă perioadă de timp, îți dai seama că există o legătură directă cu partea corpului tău care se zdrobește încet de masă. Ai mai simțit acea conexiune directă înainte… vine din săruturi profunde și pasionale și atingerea zonelor evidente ale corpului, cum ar fi sânii și sfarcurile, și chiar și sub brațe, lins ușor cu o limbă moale. Dar nu ți-ai dat seama niciodată cât de bine s-ar simți când ți se acordă atenție spatelui genunchilor. Continuând în jos gambele, frecându-te cu mâinile și strângând tensiunea până la picioare. Stând în partea stângă, lângă piciorul mesei, îți ridic piciorul stâng cu ambele mâini, îndoindu-l pe spate, apoi sprijinindu-ți piciorul pe pieptul meu. Ambele mâini încep de la călcâiul tău, degetele mele pe vârful piciorului tău, degetele mele apăsând puternic de-a lungul tălpii tale, apoi mergând până la degetele de la picioare. Ambele degete mari strâng cel mai mic deget de la picior, de jos în sus. Peste degetul următor, și următorul, și degetul de lângă cel mai mare. Degetele mele chiar excită spațiile dintre degetele tale de la picioare. Ambele degete mari strâng partea inferioară a degetului mare, împingând în sus de jos în sus. Ceva se simte diferit….înconjurul degetului de la picior…nu ca degetele deloc. Se simte atât de bine, dar ce este, te întrebi. Ar putea această magiciană… această maestră a masajului… să-ți sugă degetul de la picior? Asta îi face limba să semene cu capul unui penis?

Îți întorc piciorul în pat, merg în jurul capului patului, pe partea cealaltă. Mâna mea stângă alunecă pe partea din spate a coapsei drepte, pe lângă spatele genunchiului, peste gambă până la călcâi. Din nou, îți ridic piciorul, îndoindu-l și așezând vârful piciorului tău pe pieptul meu. Încă o dată, ambele degete mari apasă de-a lungul arcului tău, în drum spre degetele de la picioare. Fiecare deget de la picior primește o atenție specială de la degetele mele și din nou aceeași senzație de suge și linge a degetului tău mare. Pe măsură ce mâinile mele se deplasează înapoi pe piciorul tău și încep să-ți frec și să strâng gambele, nu ai nicio îndoială că îți frec vârful degetelor de la sfarcul stâng. Puteți chiar să simțiți că se înțepenește pe măsură ce trece de la degetul mare la cel mic.

Îți întorc piciorul drept în pat și simți mâinile mele mișcându-se încet în sus pe gambe, pe lângă partea din spate a genunchiului tău, apoi degetele mari apăsând pe spatele coapsei. Ambele mâini încearcă să-ți încercuiască coapsa acum, degetele încă se freacă și se strâng. Cobor înapoi până la partea de jos a coapsei și masez încet, până la partea de jos a prosopului. Nu știi că prosopul a alunecat și a căzut pe podea. Mâinile masează din nou până la genunchi. Simți degetele mele alergând pe interiorul coapsei tale… din ce în ce mai sus, din ce în ce mai sus….” cât de sus merge?”, te întrebi.

Degetele explorează acum, ating și tatonează. Așa cum vrei să-ți ridici fundul sus în aer, să-mi consimți și să-mi prezinți tot ce ai, mâinile mele te îndeamnă să te întorci pe spate. Nevrând să pari grăbită, te întorci încet, cu ochii ațintiți pe ai mei. 

– Shhhh, șoptesc eu, cu un deget atingându-mi buzele, Știu exact ce vrei. 

Ochii mei nu-i părăsesc niciodată pe ai tăi când mă aplec să te sărut. Este un sărut frumos, lent, pasional… cald, umed și profund… genul de sărut care poate continua și mai departe, ore și ore. Simți din nou acea conexiune directă și, de parcă aș putea să-ți citesc gândurile, mâna mea stângă îți atinge păsărica udă. Pe măsură ce continuăm să ne sărutăm, degetele mele se ating și încep să exploreze. Când simți că un deget alunecă în tine, corpul tău începe să tremure și știu că tocmai ai avut primul tău mini orgasm.

– Ești atât de udă și al naibii de strânsă, șoptesc. 

Mă uit în jos și observ păsărica ta bine bărbierită. Există ceva despre o păsărică netedă, fără păr, căreia nu-i pot rezista. În timp ce mă uit la ceea ce este în fața mea, mâinile se mișcă în jos pe partea din față a corpului, pe lângă buricul tău și, exact când cred că ai devenit puțin modestă și ești pe cale să te acoperi, degetele îți desfășoară buzele. Mâinile mele alunecă încet în interiorul coapselor tale și mă aplec să-ți ling buzele interioare, roz și strălucitoare de sucurile tale. Îți pot simți mirosul sexului în timp ce limba mea linge pe o parte și apoi pe cealaltă parte. Șoldurile tale se ridică ca să-mi întâlnească limba în timp ce ea împinge înăuntru. Sondând cu limba mea, îți ling pereții interiori și locurile pe care le-ai uitat. Nimeni nu te-a atins niciodată cu o limbă așa cum o fac eu. În timp ce îmi trag limba umedă peste clitorisul tău, simt corpul tău tremurând încă o dată și știu că tocmai ai avut un alt mini orgasm. Limba mea îți linge tot în jurul clitorisului, dar fără să-l ating direct bine. Îmi ridic privirea la tine și împing un deget înăuntru. Degetele tale îmi trec pe scalp și prin păr. Simți un al doilea deget împingând înăuntru și eu simt păsărica ta strângându-se în jurul degetelor mele. Penisul îmi tremură când simt cât de strâns ești. Îmi încurcă degetele în spatele clitorisului tău, căutând acel loc foarte special. În momentul în care vârfurile degetelor mele simt masa mică de țesut nervos, scoți un geamăt și corpul tău se leagănă încă o dată, chiar mai tare decât primele ori. Simți degetele mele în interiorul tău, mișcându-mă dintr-o parte în alta, în sus și în jos, și de jur împrejur, până când gemi și tremi din nou, și știu că ți-am găsit punctul G. Nimeni nu te-a atins vreodată așa cum o fac eu. Ai citit totul despre asta și ai încercat chiar să-l găsești singură, dar blestemi mereu felul ciudat în care trebuie să-ți îndoi încheietura mâinii, fără a găsi niciodată butonul evaziv care ar trebui să te ducă la un nivel superior. Și acum, o străină te-a atins într-un mod în care nu ai mai fost atinsă până acum.

În timp ce degetele mele își continuă masajul în interior, limba mea îți atinge în sfârșit clitorisul. Simt că un altul dintre mini-orgasmele tale îți zgâlțâie corpul în timp ce buzele mele înconjoară clitorisul tău și vârful limbii îmi zboară spre el. Îți urmăresc fața și ascult modul în care răspunzi la fiecare atingere a mea. Aud modul în care respirația ta s-a schimbat și felul în care burta începe să se ridice și să coboare. Toate semnele unui orgasm care se construiește în adâncul tău. Deodată, coapsele tale mă trântesc în jurul feței și aud țipetele tale înfundate. Simt palma mâinii tale apăsând pe fruntea mea, încercând să mă împingă departe. Acesta este „Marele O”, dar continui să-ți ling clitorisul sensibil, degetele mele încă frecând locul tău special chiar în spatele limbii mele. Degetul meu mic atinge pentru prima dată micuța ta gaură încrețită, ducându-te și mai sus. Chiar și în cele mai sălbatice sesiuni de masturbare ale tale, cu jucăria ta preferată, niciodată nu ai avut un orgasm așa de puternic. De ce nu ai știut să menții presiunea asupra clitorisului odată ce începi să ai orgasm, te întrebi.