Masajul lui Jason

Masajul lui Jason

Isabellei îi plăcea slujba ei de maseuză. Ea  întâlnea o mulțime de oameni diferiți și a găsit liniștitor masarea nodurilor din corpurile altora. Era calificată în mod corespunzător de peste doi ani și stabilise o relație cu unii clienți, dar masase în mod regulat clienți noi.

Această după-amiază de vineri a fost îngrozitor de caldă. Orașul se afla în mijlocul unui val de căldură și, într-o vagă încercare de a răci camera de masaj, deschisese ușile balconului în timp ce ținea draperiile de in moale trase pentru a asigura intimitatea. S-au legănat ușor în briza ușoară, dar au contribuit foarte puțin la scăderea temperaturii din cameră. Ca urmare a vremii caniculare, Isabelle purta o fustă largi de in și o cămașă lejeră pe care și-o înnodase sub sâni. Materialul alb al cămășii i-a apăsat pielea, dezvăluind conturul sutienului alb din dantelă și ea renunțase de mult la lenjeria intimă în speranța că se va răcori.

În această după amiază de vineri a avut o singură întâlnire, un tip care venise de două ori înainte. Isabelle îi admirase forma musculară și se bucurase de conversațiile lor despre meseria lui de avocat pentru drepturile omului. Bineînțeles, într-o slujbă atât de puternică el avea nevoie de acele masaje și ea trebuia să muncească din greu pentru a-i desface nodurile. Ea a zâmbit în sinea ei când și-a amintit de excitarea lui de ultima dată și de pretenția ei falsă că nu o observase. Cum ar fi putut să nu o facă? Întreaga cameră i se păruse centrată în jurul ei. Deodată, Isabelle s-a retras din visul ei cu ochii deschisi și s-a certat pentru aceste gânduri — el era client și era destul de fierbinte fără să se gândească la excitarea lui.

În timp ce aștepta, și-a strecurat sandalele și și-a trecut piciorul pe picior, închizând ochii. Nu avea prea multe planificate pentru weekend. Băuturi cu prietenele ei sâmbătă seara și brunch cu mama ei duminică, care probabil avea să o cicălească în legătură cu nepoții. Ea a oftat și și-a ridicat distrată părul în sus, de pe gât și s-a bucurat de senzația de răcoare.

Soneria a sunat și l-a auzit pe Jason urcând scările spre biroul ei, unde s-a dus să țină ușa deschisă. Formalitățile au fost îndeplinite și ea i-a dat lui Jason un prosop pentru a se acoperi după ce acesta se dezbrăcase.

El s-a întins mai întâi pe față, dezvăluind spatele său musculos perfect format, iar ea a încălzit niște ulei de aromoterapie pe mâini înainte de a începe să-l frământe ferm. Jason a scos un geamăt de aprobare: 

– Oh… a fost o săptămână infernală. Se simte atât de bine….

Isabelle zâmbi: 

– Ai făcut multe progrese în cazul tău?

– Puține, am găsit un nou martor excelent care ar trebui să dea peste cap opoziția”.

Conversația a continuat așa, când Isabelle a început să-i lucreze picioarele. Ea a început la picioarele lui să lucreze la glezne și a început să urce pe picior. În acest moment, ea începea să se simtă foarte fierbinte — în principal din cauza căldurii, dar și din cauza faptului că putea să-l atingă pe Jason în acest fel.

Conversația a luat o întorsătură în aspectele mai personale ale vieții, când Isabelle a ajuns în genunchi. Au început să vorbească despre relații și, pentru că amândoi erau singuri, au glumit despre cât de grozav era să nu fie legați și liberi să facă tot ce voiau.

Jason se bucura de senzația că picioarele îi sunt frecate și putea începe să simtă o ușoară umflare în testicule. El credea că Isabelle era superbă și nu se putea abține să nu se uite la sânii ei când sosise. Erau atât de voluptuoși și s-a gândit că ar putea exploda din acel top pe care îl purta ea. Pe măsură ce ea a început să-și treacă degetele până la interiorul coapsei lui, umflătura a crescut și el s-a mustrat mental pentru că știa că se va repeta ca data trecută, când a trebuit să se întoarcă și să creeze un cort în prosop.

Isabelle se apropia de partea superioară a coapsei lui și mișcă prosopul în sus, astfel încât degetele ei să treacă la baza fesei lui Jason. În timp ce ea se întinse pentru a-i freca interiorul coapsei, degetul ei îi frământă unul dintre testicule. Pleoapele lui Jason se deschiseră în timp ce se întreba dacă a fost întâmplător. El a decis că trebuie să fi fost și așa s-a întors să încerce să se concentreze asupra conversației lor. În timp ce Isabelle s-a mutat la celălalt picior și a întins mâna pe interiorul coapsei lui, degetele ei i-au atins celălalt testicul, de data aceasta pentru mai mult timp, iar Jason a respirat brusc, când a simțit penisul umflandu-se într-o poziție complet erectă sub el.

La început, Isabelle îi atinsese din greșeală testiculul, dar îi plăcuse atât de mult reacția încât o făcu din nou. Dar acum ea terminase de lucrat la acea jumătate a corpului lui și venise timpul să se întoarcă. Ea ridică prosopul astfel încât Jason să se poată întoarce și l-a aruncat ușor peste el. Jason a căpătat o culoare ușor roz,

– Îmi pare atât de rău — din nou. Eu, uh, nu am, uh, prea mult control.

Isabelle și-a fluturat mâna: 

– Oh, serios, se întâmplă tot timpul. Nu-ți face griji.

– Ei bine, da, sunt sigur că da. Arăți foarte bine…, a venit rândul lui Isabelle să se înroșească.

– Nu fi prostuț. 

Și a început să-i frece părțile superioare ale picioarelor, aruncând o privire piezișă la prosop. S-a gândit că trebuie să-și fi scos boxerii pentru că dacă îi purta, i-ar fi îngustat erecția? Prosopul cădea literalmente pe podea! Ea a mers pe picioarele lui și s-a deplasat spre capul mesei, unde a început să-i maseze partea din față a gâtului.

– Te superi să o faci un pic mai tare? A fost atât de dureros în ultimele zile, a întrebat Jason.

– Îmi este greu să o fac mai tare în această poziție; ar trebui să mai pun ceva în greutate… Isabelle ezită, Bănuiesc că aș putea veni pe masă?

– Sigur, sigur — dacă e bine? 

Isabelle nu răspunse, în schimb s-a urcat cu grijă pe masa unde erau picioarele lui și s-a târât în ​​sus, astfel încât să fie ghemuită peste burta lui. În procesul de a face acest lucru, Jason a simțit-o lovind ușor prosopul care îi acoperea penisul și stomacul i s-a zguduit la posibilitatea să se întâmple ceva cu această fată superbă ghemuită deasupra lui. El a deschis ochii și a aruncat o privire magnifică la topul ei. Sânii ei urmaseră regula gravitației și îi atârnau de piept, restricționați de sutienul ei, pe care acum îl vedea că era alb și translucid. Și-a simțit penisul cum crește și mai tare și, în același moment, Isabelle s-a mișcat ușor din poziția ei, unde îi frământase gâtul. Ea s-a așezat ușor pe spate și fundul i-a zdrobit penisul.

Isabelle îşi aruncă automat privirea spre faţa lui Jason pentru a vedea dacă observase. Ochii lui albaștri adânci s-au uitat la ea și ea a încetat să-i frece corpul. În schimb, ea și-a lăsat degetele să-i urmeze pieptul, odihnindu-se chiar sub pectoralii lui. Jason și-a mutat mâinile de unde se odihniseră lângă el și le-a sprijinit pe coapsele lui Isabelle. Isabelle se aplecă și îi sărută încet clavicula. Jason a răspuns sărutându-i lobul urechii, singura parte din ea pe care o putea atinge cu gura și și-a dus mâinile până la talia ei subțire. Degetele lui au alunecat pe sub materialul cămășii și a zdrobit partea cea mai îngustă a taliei ei cu degetele.

Au început să se sărute pe buzele, la început blând, tatonând în continuare terenul și apoi au devenit mai pasionali, folosindu-și limba pentru a-și explora gura. Jason și-a mutat mâinile în vârful cămășii ei și a desfășurat primul nasture. Isabelle a răspuns sărutându-l mai tare și așa s-a gândit că probabil că ar putea fi în regulă să mai deschidă câțiva. I-a strecurat cămașa de pe corp și i-a mângâiat ușor vârful unui sân. Și-a mișcat gura, pasiunea punând stăpânire pe el și și-a cuprins buzele în jurul unuia dintre sfarcurile ei. A venit rândul lui Isabelle să geme și ea s-a prins de umerii lui, bucurându-se de senzația că mamelonul ei este forțat să devină erect. Nu a durat mult până la apariția mult așteptatului final fericit.

– Te simți mai relaxat acum? Isabelle se uită la el, zâmbind cochet. 

Jason deschise ochii și zâmbi, trecându-și degetele pe spatele ei și sărutându-i capul.

– La aceeași oră săptămâna viitoare? i-a răspuns în glumă. 

Isabelle rânji.

De fapt, nu au putut aștepta atât de mult. Jason a scos-o în oraș în aceeași seară și au ajuns să se întoarcă la ea acasă.