Masaj pentru tot corpul

Masaj ayurvedic la salonul de masaj erotic VIP ZONE de pe Bulevardul Mihail Kogalniceanu 20 sector 5 București

Masaj pentru tot corpul

Vii acasă și ești sfârșit. Simt valurile de epuizare care se desprind din tine în timp ce îmi zâmbești slab. Te iau de mână și te conduc în dormitor, șoptindu-ți că vreau să te relaxezi și să mă lași să-ți iau durerile și grijile.

Stai acolo cu brațele atârnând în lateral și privești în jurul camerei transformate, bucurându-te de toate lumânările care sunt aprinse și de aroma senzuală care vine din ele. Încep să-ți deschei cămașa și ți-o scot de pe umeri și îți sărut puțin pieptul. Îmi spui că ești prea obosit, dar eu doar îți zâmbesc și-ți spun: 

– Știu, iubitule, relaxează-te. 

Îți deschid fermoarul pantalonilor și se desprind împreună cu pantalonii scurți și apoi te așez pe marginea patului și îți scot șosetele și pantofii.

Te iau din nou de mână și te conduc la capul patului și îți spun să te întinzi pe burtă și să îți pui mâinile sub cap. În timp ce faci asta, pornesc muzica și ea umple încet camera. Mă urc în pat cu tine și îmi scot cămașa de noapte și apoi simți un miros de scorțișoară și deschizi ochii să vezi ce este. Îți zâmbesc în timp ce încălzesc niște ulei parfumat și îți spun din nou să închizi ochii și să te bucuri.

Faci acest lucru în timp ce simți că mâinile mele fierbinți încep să îți mângâie gâtul și umerii, frecând uleiul cald parfumat peste ele. Frământându-ți mușchii și transformându-ți durerile în mici tolbe de plăcere. Degetele mele puternice găsesc micile noduri ale mușchilor strânși și le rotesc, le împing și le netezesc. Torn mai mult ulei pe spatele tău și podul palmelor mele se mișcă de la baza gâtului tău chiar în mijlocul spatelui tău până la fundul tău dulce unde se opresc.

Devii conștient de faptul că penisul începe să se întărească și apoi sentimentele de oboseală încep să părăsească corpul tău, în timp ce degetele mele magice îți fac bine. Mă aplec peste tine și simți sânii mei moi apăsați pe spatele tău, alunecând în jur, masându-ți chiar mai mult decât o fac mâinile mele. Sfarcurile mele sunt dure și le simți încrețite și îți tachinează spatele. Mâinile mele mângâie și frământă de la mijlocul spatelui tău spre exterior în lateral și apoi unghiile mele lungi și roșii încep să te zgârie ușor, alergând în sus și în jos pe ambele părți. Corpul îți tremură și te zvârcoli și îmi spui să mă opresc.

Pur și simplu măresc presiunea și tu gemi și apoi torn puțin ulei cald chiar pe crăpătura ta fierbinte și peste testicule. Îți desfac picioarele și le miști și mai larg, pe măsură ce mâinile mele încep să-ți prindă fesele dulci și să le strângă. Fundul tău este deschis și degetele mele trec în sus și în jos peste crăpătura ta fierbinte și apoi peste testicule, acoperindu-te cu ulei și îmi alunec mâinile și sânii peste tine.

Mă întind după coapsele tale și lucrez și la acești mușchi, în timp ce sânii mei continuă să-ți mângâie testiculele. Mai jos lucrez până îți atenuez crampele de la gambe și apoi mă duc la tălpile tale, acordă-le atenție. Depărtând fiecare deget de la picior și frecând ulei peste fiecare și între ele, apoi mangaindu-ti tălpile și eliminând orice strop de durere pe care ai avut-o.

Încep să călătoresc în sus pe corpul tău, dar de data asta cu gura mea în loc de mâinile mele și tu gemi și îți întinzi picioarele și mai larg. Sunt atât de entuziasmată până acum încât când ajung la fundul tău mușc mai întâi o fesă și apoi pe cealaltă, nu prea tare, dar suficient cât să te fac să tresari. Sărut și ling cu tandrețe testiculele tale acoperite cu ulei, apoi iau fiecare fesă în mână și le desfac larg, lingându-ți în sus și în jos crăpătura fierbinte cu limba mea și mai fierbinte. Gemi cu voce tare și eu continui s-o fac, în sus și în jos, în sus și în jos și apoi, dintr-o dată, încep să-ți sug anusul strâns.

Limba mea înțepenită se înfige înăuntru, apoi de jur împrejur și apoi mai sug puțin, din ce în ce mai tare și încep să-ți mușc ușor fesele, dându-le mici mușcături și scoțând zgomote pentru că sunt atât de entuziasmată.

Mă întind sub tine și constat că penisul tău este dur și nu ești deloc relaxat așa cum ți-am spus să fii, dar tu zâmbești în jos și mie și ridic din umeri și îmi faci cu ochiul. Îți zâmbesc și îmi pun degetul acolo unde tocmai era gura mea și alunecă chiar în interiorul anusului tău fierbinte și strâns, iar ochii tăi se fac mari de surpriză. Te întorc pe o parte și acum gura mea îți găsește penisul și încep să-l sărute.

Este atât de umed din cauza faptului că sunt atât de tare, încât îți ling toată sperma dulce și apoi mi-l iau în gură și sug doar capul. Îmi rostogolesc limba în jurul lui și apoi ling în sus și în jos, în timp ce degetul meu alunecă și iese din anusul tău strâns, făcându-te să împingi înainte de fiecare dată când degetul meu intră adânc.

Gemi și asta mă face și mai emoționat și îți sug penisul mai adânc în gura mea, sug și ling și îți mușc penisul. Te miști acum, în timp ce penisul tău intră și iese din gura mea, iar eu sug din ce în ce mai repede, buzele mele ajungând de la baza penisului până la vârf și apoi strângând și ciugulindu-ți mica gaură de pipi de acolo. Îmi bag limba înăuntru și apoi îți sug tot penisul adânc în gât, în timp ce cealaltă mână îți îmbracă testiculele și eu trag de ele.

Diferitele senzații devin prea mult pentru tine și începi să respiri din ce în ce mai repede, făcându-mă să sug și să împing degetul din ce în ce mai repede. Introduc un alt deget în sus și tu gemi și simt că penisul tău devine și mai tare dacă este posibil și tu mă ții de cap și îmi ghidezi mișcările pe penisul tău acum. Sug din ce în ce mai tare și mai repede în timp ce capul meu se înclină în sus și în jos penisul tău. De la bază la vârf și apoi, atunci când adânc în adâncul gâtului meu, simți mușchii gâtului meu mulgând vârful penisului și ești sălbatic.

Trec și împing mai tare acum, în timp ce degetele mele se cufundă în și din fundul tău dulce și îmi spui că o să explodezi și asta mă face să-ți strâng testiculele mai tare și să trag de ele. Ahhhhhh iubitule, da, ești atât de adânc în gâtul meu și penisul tău doar zvâcnește și fundul tău îmi strânge degetele și eu intru și ies din tine din ce în ce mai repede pe măsură ce simt că orgasmul tău începe.

Țipi tare în timp ce corpul tău se întărește și gura mea fierbinte și umedă suge și mai tare, știind că ești la câteva momente de un punct culminant exploziv. Degetele mele pompează înăuntru și ies adânc și tare și apoi mă ții de cap, astfel încât să nu mă pot mișca în timp ce erupi. Înghit și simți mușchii care îți mulg penisul în timp ce țâșnești iar și iar și iar iar eu continu să sug și să te masez cu degetul fără încetare.

Te prăbușești pe spate gâfâind greu și corpul tău tremură în timp ce eu te sărut ușor pe corp și îți dau un sărut pe buzele tale dulci. Întinzi mâna spre mine și mă tragi aproape. Te-am lăsat knocked out, așa că mă ridic și te acopăr cu cearșaful și părăsesc în liniște camera. Vise placute, iubitule!