Masaj pentru cuplu 

Masaj pentru cuplu 

Am primit un mail de la Anjali din Hyderabad. Ea căuta un masaj în care soțul și soția sunt împreună. După ce am primit detaliile ei și ale soțului ei, i-am explicat despre tarifele mele pentru masaj și tipul de masaj și alte servicii pe care le ofer. Ei au acceptat fără nici o problemă, deoarece tarifele sunt foarte nominale și bilete sponsorizate pentru vizita mea la Hyderabad.

Odată ajuns în Hyderabad, cuplul a venit să mă primească. Ne-am văzut și ne-am asigurat că toți suntem autentici. Asta ne-a făcut confortabili și ne-am îndreptat spre locuința lor din Banjara Hills. A durat ceva timp să ajungă la locuința  lor, din cauza traficului. Pe drum, am achiziționat câteva uleiuri și lucrurile necesare pentru masaj. Am luat prânzul în drum spre casă, ne-am simțit mult mai confortabil unul cu celălalt.

Odată ce am ajuns acasă, ne-am pregătit pentru masaj. Au amenajat o camera unde se poate face masajul. Camera era plină de aroma minunată a lumânărilor aprinse, muzică în surdină, 2 paturi de o persoană, un scaun și o masă și o toaletă atașată.

Despre cuplu. Anjali are 29 de ani și Prabhat are 32 de ani, atât profesioniști, cât și cu mintea deschisă. După ce s-au pregătit, au venit la paturi. Între timp, am încălzit uleiul pe care îl luasem și niște sos de ciocolată. Am început masajul cu Prabhat. Purta îmbrăcăminte interioară. În primul rând, i-am masat umerii și gâtul l-am făcut să se simtă relaxat. Am luat niște ulei de migdale călduț și l-am turnat pe spate și am început să-l masez pe spate. În timpul masajului, am continuat să vorbim despre diferite lucruri, despre experiențele mele, despre prima lor experiență de masaj care s-a transformat într-un dezastru și despre câteva lucruri. Masajul spatelui pentru el a durat până la 30 de minute și i-am cerut să se relaxeze pentru un timp.

Anjali aștepta să înceapă masajul ei. Își acoperise regiunea inferioară a abdomenului, dar sânii nu erau acoperiți. Am turnat uleiul călduț pe spate și i-am masat mai întâi regiunea umărului și gâtului, apoi am trecut pe spate. Se plânsese de dureri de spate. Folosisem un ulei special pentru ea, mai ales pentru a-i reduce durerile de spate. Am masat câteva minute și am lăsat uleiul să se absoarbă pe corpul ei și m-am mutat la Prabhat. Am luat sosul de ciocolata topit si l-am turnat pe spate si i-am facut un masaj 5 minute. Am lăsat sosul de ciocolată topit să absoarbă conținutul de ulei din el.

M-am întors la Anjali. Am masat-o puțin mai mult adăugând puțin ulei și sos de ciocolată topit. Paturile erau aranjate astfel încât să îi pot masaj pe amândoi în același timp. Nu este niciodată ușor să masezi 2 persoane o dată. Am stat în spațiul dintre paturi și am folosit mâna stângă pentru a-l masa pe Prabhat și mâna dreaptă pentru a o masa pe Anjali. Le-am masat spatele o vreme și i-am cerut lui Anjali să se relaxeze, ca să pot masa picioarele lui Prabhat. Mi-a luat încă 20 de minute să-i masez picioarele. Am folosit același ulei pe care îl aveam. Odată ce i-au fost masate și picioarele, a primit un apel de urgență.

La apel, el i-a spus lui Anjali că a trebuit să se grăbească la casa mamei sale, deoarece aceasta a avut un accident minor, dar mi-a cerut să continui masajul lui Anjali. Inițial, a spus Anjali, și-ar dori să primească doar un masaj decent. Dar când Prabhat a întrebat dacă e de acord cu masajul complet al corpului, inclusiv sânii, fundul și yoni, ea s-a gândit câteva secunde și a fost de acord cu masajul. În ochii lui Prabhat era o strălucire.

S-a împrospătat repede și a alergat să-și viziteze mama în casa ei. Odată ce s-a împrospătat, s-a repezit spre uşă şi a spus că se va întoarce cât mai curând posibil. Prabhat a închis ușa cu cheia și am venit în cameră, unde îi făceam masaj lui Anjali. Era în aceeași poziție. Se simțea puțin relaxată.

Anjali: Nish, masajul tău este foarte liniștitor și relaxant.

Nish: Mulțumesc, mami.

Anjali: Nu-mi spune mami. Spune-mi Anjali / Anju.

Nish: Bine Anju.

Am rugat-o să se întoarcă, ca să-i pot masaj sânii și partea din față a corpului. Nu mai era timidă. Le-am promis lui Prabhat și Anjali că nu voi face sex cu Anjali. Ținând cont de această promisiune, fără gânduri rele, am început să-i masez burta, buricul, șoldurile și sânii. Închisese ochii și își mușca buzele. Dar, conform promisiunii făcute lor, am trecut mai departe. Acest masaj a continuat din nou timp de 30 de minute.

Ca maseur, trebuie să ai acea rezistență și răbdare pentru a controla orice. Nu poți acţiona ca un despot. Este întotdeauna bine să-ți respecți munca și să-i respecți și pe alții și cuvintele lor.

Masajul picioarelor și tălpilor ei a continuat încă 20 de minute. Ea era foarte fericită. Am putut vedea relaxarea pe fața ei. Am tot vorbit cu ea, ca să nu adoarmă în timp ce o masam.

Anju: Nish, masajul tău mă face să mă simt excitată. Mi-aș fi dorit ca Prabhat să fie aici, aș fi vrut să mă vadă așa. 

Nish: E bine, ai un soț minunat. Amândoi sunteți foarte norocoși.

Anju: Ești dulce Nish.

Acest tip de discuții formale, discuțiile sexuale au continuat să aibă loc în timpul masajului.

I-am rugat să-și îndepărteze hainele de pe zona yoni, astfel încât să pot masa corect. Fără nicio ezitare, ea le-a îndepărtat și mi-a dat o vedere clară asupra yoni-ului ei.

Am turnat puțin ulei, l-am amestecat cu sosul de ciocolată topit, am turnat pe regiunea ei yoni și am început să masez încet încet și crescând constant presiunea, schimbând direcția masajului. Asta a făcut-o să geamă. Încă mai masam suprafața yoni-ului ei. Apoi, încet, mi-am băgat unul dintre degetele în yoni-ul ei și am început să masez. Ea devenea atât de emoționată încât gemetele ei creșteau. Mi-am introdus al 2-lea deget și am început să măresc agresivitatea masajului.

Anju: Nish, se simte atât de bine. Aaahhhhh, uuuummmmm, ooohhhhh…

Nish: Nu s-a terminat încă. Mai este ceva timp. Bucură-te.

Ea închise din nou ochii și își mușca buzele. Am crescut mai mult viteza. Acest lucru a durat 15 minute.

Nu am avut nici măcar o secundă să mă îndepărtez. Ea doar a stropit. Am mai turnat puțin ulei și am folosit propriul ei suc pentru a crește vigoarea masajului. Acele aaaahhhh, oooohhh, mmmmmmm, daaaahhhh au continuat să scape din gura ei. De data aceasta masajul a continuat încă 20 de minute. I-am folosit vibratorul pentru a-i oferi un masaj complet în fiecare regiune a vaginului ei. Îi masam și fundul cu cealaltă mână. Am continuat să-mi schimb mâinile și fundul ei și să-i ofer plăcerea simultană.

Tocmai atunci, Prabhat s-a întors înapoi, văzând-o pe Anju țipând de plăcere, s-a dezbrăcat rapid și a început să o i-o tragă chiar în fața mea. M-am dus la toaletă, m-am curățat, m-am împrospătat. 

Am venit în cameră. Odată ce și-au terminat sesiunea, s-au împrospătat și au coborât. Ne-am bucurat cu toții de cina la unul dintre hotelurile bune. Mi-au dat sfaturi și m-au lăsat înapoi la aeroport, deoarece trebuia să iau un zbor înapoi la Bangalore. Prabhat și Anjali mi-au mulțumit foarte mult și mi-au spus că vor apela din nou la serviciile mele.