Masaj pe scaun

Masaj pe scaun la vip-zone salon de masaj erotic

Masaj pe scaun

Masaj pe scaun Este ceva ce s-a întâmplat când am petrecut o săptămână lucrând la București. Am lucrat de luni până joi, dar am avut zi liberă vineri. În timp ce eram acolo, mă plânsesem puțin că aveam spatele înțepenit la una dintre fetele cu care lucram, iar ea mi-a dat adresa unui masaj terapeut. M-am gândit de ce nu și am sunat pentru a face o programare pentru vineri după-amiază.

Masaj pe scaun Am venit la locul care era o casă rezidențială într-un cartier frumos și am bătut la ușă. A fost deschisă de o femeie în vârstă de treizeci de ani, îmbrăcată în ceea ce pot descrie ca uniformă medicală, avea o siluetă drăguță și părul lung și blond, legat într-o coadă la spate. Era foarte palidă și avea ochii foarte albaștri. Era și desculță și mi-a spus să-mi scot pantofii de îndată ce trec de ușă. Am făcut asta și am urmat-o într-un spațiu de birou.

Masaj pe scaun M-am așezat și ea a început să îmi pună întrebări. Masaj pe scaun S-a prezentat ca Gerlinde și a început să pună întrebări despre sănătatea mea și așa mai departe. Ea a decis că, din cauza problemelor pe care le aveam cu spatele, un masaj pe scaun ar fi cel mai bun lucru. Am fost condusă într-o cameră care arăta mai mult sau mai puțin ca un cabinet de stomatologie cu un scaun mare cu aspect tehnic în centru.

Se pare că scaunul este genul de lucru care se afla într-o frizerie de modă veche, dar este perfect pentru acest tip de masaj, deoarece oferă multă libertate de mișcare, are și role cu hârtie care îl acoperă care îl fac igienic. Era doar o cameră mică și mi s-a spus să mă dezbrac, să folosesc toaleta și dușul. Acestea erau într-o mică cameră de alături.

M-am întors în cameră înfășurată într-un prosop și am descoperit că Gerlinde închisese draperiile și aprinsese niște lumânări urât mirositoare, ceea ce făcea ca această cameră să se simtă un pic mai puțin ca la stomatolog. Mi s-a spus să scot prosopul și să îngenunchez pe scaun cu brațele peste spate. M-am simțit puțin ciudat să fiu goală în fața unei străine, dar m-am urcat pe scaun, așa cum a spus ea, și l-a ajustat până a fost puțin mai confortabil.

Masajul a început cu gâtul și umerii mei. Am inceput sa ma relaxez putin si uleiul cald a fost foarte plăcut. Curând, Gerlinde s-a mișcat și a început să-mi maseze partea inferioară a spatelui și asta chiar se simțea că mă ajuta la rigiditatea pe care o aveam acolo. Apoi mâinile ei s-au mutat pe fesele mele și mâinile ei mi-au mângâiat ușor păsărica. Am fost puțin surprinsă de asta, dar nu m-a deranjat prea mult. Apoi mi-a spus să mă așez pe scaun. M-am ridicat, m-am întors și m-am așezat. Gerlinde a schimbat poziția scaunului, astfel încât aproape că eram întinsă pe spate. Mi-a picurat puțin ulei pe piept și a început să-mi maseze sânii. Simțeam că mi se întăresc sfarcurile și eram puțin jenată.

Ea a început să-mi maseze ușor mamelonul stâng. Probabil că m-am încordat puțin când Garlinde mi-a spus să mă relaxez. Am făcut-o și în curând am început să mă bucur de senzația de a avea pe cineva care știa ce face să-mi maseze sfarcurile sensibile. Până acum începusem să simt mai mult decât o mică furnicătură dedesubt.

După ce a terminat de masat sfârcurile mele, Gerlinde mi-a masat din nou burta, de câteva ori mâna ei a părut să flirteze cu păsărica mea, dar picioarele mele erau apropiate. Apoi și-a pus mâinile pe genunchii mei și mi-a despărțit ușor picioarele. Eram puțin îngrozită, dar mi-am deschis larg picioarele. Gerlinde a stat în stânga mea și a început ușor să-mi maseze buzele păsăricii, trecând ocazional un deget până la clitorisul meu abia atingându-l.

Am simțit că mă ud și apoi Gerlinde a împins ușor două degete în mine. Acest lucru a fost neașteptat, dar s-a simțit atât de bine. Masaj pe scaun Cealaltă mână a ei a început să-mi maseze clitorisul ușor la început și apoi puțin mai tare. Am putut simți cum se construiește un orgasm în mine și am putut simți degetele din mine masând ușor în locul potrivit. Pe măsură ce a crescut, Gerlinde s-a retras puțin folosind mâna dreaptă pentru a-mi masa burta în timp ce degetele stângi erau în mine, apoi, când am simțit că orgasmul se potolește puțin, mi-a masat din nou clitorisul.

Acest lucru a continuat o vreme până când în cele din urmă Gerlinde mi-a spus că pot să am un nou orgasm. Am închis ochii și i-am lăsat degetele să-și facă magia. Am simțit-o în mine găsind locul potrivit pentru masaj, în timp ce ea lucra și la clitorisul meu și în curând am avut un orgasm uriaș, tremurător. Val peste val a venit peste mine și mi-am putut simți întregul corp plin de plăcere. Masaj pe scaun 

După un timp am început să mă calmez și Gerlinde mi-a masat ușor pieptul în timp ce încă mai avea degetele în mine. Cred că aștepta ca inima mea să încetinească puțin. Apoi și-a îndepărtat degetele și a spus că aș putea sta acolo un pic înainte de a mă îmbrăca. Masaj pe scaun

Mi-am luat timpul și apoi m-am ridicat încet. Singurul mod în care pot descrie cum m-am simțit este la înălțime. M-am îmbrăcat și m-am întors în birou, iar Gerlinde mi-a spus să mă așez și mi-a dat o ceașcă de ceai de plante. Eram puțin tulburată, dar am vorbit puțin. Nu am lăsat să spun că nu numai că nu mă așteptam să fie un astfel de masaj, dar nu am avut niciodată o experiență cu o altă femeie până acum. Totuși, trebuie să mă întorc la București luna viitoare și înainte de a pleca mi-am făcut o altă programare. Masaj pe scaun