Masaj outcall

Masaj outcall

 

Totul a început când am căutat pe internet și am găsit un site care oferă masaje outcall. Nu încercasem niciodată unul, dar pe măsură ce am citit a început să mă intereseze. Site-ul spunea că cineva va veni în camera dvs. de hotel și vă va face un masaj. Ideea m-a entuziasmat așa că am decis că a doua zi voi încerca.

M-am trezit în acea dimineață emoționat, dar entuziasmat să încerc ceva nou. Am așteptat până după amiază și apoi m-am cazat într-un hotel. Am sunat la numarul de pe site si cineva mi-a raspuns. Am spus că vreau un masaj și mi s-a cerut numele hotelului și numărul camerei. Mi s-a spus că cineva va fi acolo în 30 de minute.

Au fost 30 de minute lungi, dar la timp am auzit o bătaie în uşă. M-am uitat prin vizor și am văzut o fată frumoasă acolo. Am deschis ușa și ea a intrat. S-a uitat la mine și m-a îmbrățișat înainte de a intra în cameră și de a pune geanta jos. Avea cam 1.60 m și arăta grozav. Era îmbrăcată în blugi, un tricou mulat și pantofi. M-am bucurat că era îmbrăcată normal, pentru că, din nou, era prima dată când mă cazam într-o cameră de hotel și făceam așa ceva. Mi-a spus să mă relaxez și să mă dezbrac în timp ce se pregătea.

Ea a luat un prosop din baie și l-a așezat pe pat. Nu eram sigur cât de mult să scot, așa că m-am dezbrăcat la boxeri. Trebuie să recunosc că în acest moment eram nervos și extrem de excitat. M-a rugat să mă întind cu fața în jos pe pat în timp ce scotea uleiurile din geantă. Mi-a spus să închid ochii și apoi a început masajul. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să-mi șoptească la ureche că s-ar putea să mă simt mai confortabil fără boxeri și că ar ajuta să nu iau uleiuri pe ei. Eram nervos, dar din nou, am fost de acord, așa că mi-am ridicat fundul puțin și ea mi-a dat boxerii jos. M-am coborât repede pentru că deja eram tare și nu voiam ca ea să știe.

Masajul a început pe umeri și spate. Mâinile ei s-au simțit grozav, ajutându-mă să mă relaxez. După câteva minute i-am simțit picioarele atingându-mă și mi-am dat seama pentru prima dată că nu mai avea blugii pe ea. Când s-a întâmplat asta? Nu m-a deranjat și am fost și mai emoționat, dar din nou, nu mi-am amintit că i-a dat jos. Apoi a stat în fața patului și a început să-mi maseze spatele. Mi-am ridicat puțin capul și am observat că și-a scos și tricoul. Purta chiloți negri din dantelă și sutien din dantelă. Arăta uimitor și sânii ei erau mai mari decât credeam. Corpul ei era incredibil.

Mi-a împins ușor capul în jos și mi-a spus să mă relaxez. A continuat să-mi maseze spatele cu mâinile ei mergând din ce în ce mai jos de fiecare dată până în punctul în care a fost foarte aproape de fundul meu. Tocmai când era pe cale să ajungă la fundul meu, s-a mutat înapoi pe pat și a început să lucreze la picioarele mele. Ea a început pe gambele mele și în curând a ajuns până la coapse. Mi-a depărtat puțin picioarele în timp ce începea să lucreze la interiorul coapselor mele. În felul în care stăteam întins, ea nu putea să-mi vadă testiculele. În timp ce ea îmi masa coapsele, aș fi putut jura că dosul mâinii ei mi-a atins trsticulele. La început am crezut că mi-am imaginat pentru că părea întâmplător, dar apoi s-a întâmplat din nou. Și-a schimbat partea și s-a întâmplat din nou. Eram atât de excitat în acest moment încât nu puteam suporta.

Apoi mi-a luat piciorul drept și l-a mișcat astfel încât piciorul meu să fie plat pe celălalt picior. Nu mai făcusem așa ceva înainte și din anumite motive m-am simțit cu adevărat expus. Ea a continuat să lucreze la coapsele mele. Dar de data aceasta, din cauza felului în care eram pe pat, ea a reușit să ajungă sub coapsa mea și să maseze în jurul meu. Tot ce puteam simți erau mâinile ei apropiindu-se din ce în ce mai mult de penisul meu. Pe măsură ce s-a apropiat, mi s-a părut că am simțit că o parte a mâinii ei trece ușor peste penisul meu, ceea ce era atât de greu în acest moment. Din nou am crezut că mi-am imaginat asta pentru că ea nu a avut nicio reacție și masajul a continuat.

Nu a durat mult să-mi dau seama că s-a întâmplat, pentru că acum mă masa chiar pe interiorul coapsei și de fiecare dată, mâna ei îmi atingea penisul. Eram în flăcări. Nu a făcut nicio încercare să-mi atingă penisul direct, dar tachinarea a fost atât de intensă. Apoi i-am simțit mâinile masându-mi părțile laterale și am simțit că mâinile ei ajung sub mine și încep să-mi maseze abdomenul inferior. Penisul meu stătea pe pat chiar sub burta mea, așa că, în timp ce mă masa în acest fel, își glisea de fapt mâna între abdomenul meu și penis. I-am simțit dosul mâinii frecându-se înainte și înapoi pe lungimea mea. Am încercat să-mi ridic fundul în sus, sperând că ea o să mă mângâie, dar mi-a împins ușor fundul înapoi în jos și a continuat masajul.

În mod clar, ea știa cât de tare eram și în mod clar era în regulă să mă atingă pe penis, dar pentru o oarecare întindere, nu ar fi făcut mai mult. Am început să mă întreb dacă tot ce făcea ea era să mă tachineze sau dacă ar fi făcut mai multe. Oricum, mâinile ei sub mine mă înnebuneau. Dintr-o dată a terminat cu acel picior și și-a repetat tachinarea pe celălalt picior al meu. Din nou, și-a lăsat mâna să se lovească de penisul meu, dar nimic altceva.

După câteva minute s-a oprit și eu stăteam acolo pe burtă. O auzeam stropind mai mult ulei pe mâini. Următorul lucru pe care l-am simțit a fost ea întinsă pe spatele meu. Primul lucru de care mi-am dat seama a fost că nu mai purta sutien sau chiloți pentru că îi simțeam trupul gol frecându-mă pe tot spatele. Îi simțeam sfârcurile frecându-mă peste tot. Era atât de mult ulei pe noi încât ea aluneca pe corpul meu. De câteva ori am simțit-o suflând ușor în ureche în timp ce mă masa cu corpul ei. De asemenea, am putut simți că are o cantitate mică de păr peste păsărică pentru că îi simțeam părul care îmi tachina picioarele în timp ce mă masa cu corpul ei. Nu am mai experimentat așa ceva înainte, dar a fost uimitor.

După câteva minute, a coborât de pe mine mi-a cerut să mă întorc. Eram puțin nervos pentru că nu puteam ascunde faptul că eram tare, dar eram și entuziasmat să văd ce se va întâmpla în continuare și să pot în sfârșit să mă uit la ea. M-am întors și primul lucru pe care l-a făcut a fost să se uite în jos la penisul meu. Mi-a oferit ceea ce am crezut că este un mic zâmbet și apoi a început să-mi maseze umerii. Îi puteam vedea sânii chiar deasupra mea în timp ce mă masa. Părea atât de serioasă, încât am început să cred că mi-am imaginat zâmbetul. Am vrut să ridic mâna și să-i ating sânii, dar am decis să las masajul să se desfășoare.

După ce a lucrat la umerii mei, s-a întors și s-a urcat pe mine. Nu-mi venea să cred. Pasarica ei era la 10 cm de fata mea. Spatele ei era pe fața mea și a început să-mi maseze pieptul și abdomenul. În timp ce mâinile ei au coborât pe abdomenul meu, corpul ei alunecă împreună cu ele, astfel încât păsărica ei aproape că îmi atingea fața. Nu-mi venea să cred. Mi-am dat seama că era umedă, deoarece buzele îi erau ușor deschise. Tot ce voiam să fac era să-mi trec limba de-a lungul buzelor ei și să-i găsesc clitorisul. De primele două ori nu am făcut nimic, dar apoi am început să cred că are păsărică atât de aproape de mine, că a trebuit să încerc. În timp ce corpul ei alunecă în jos, mi-am scos limba și am lăsat-o să se lovească de buzele ei. Pentru prima dată am apucat să gust din ea și a fost incredibil. Mi-a fost teamă să se retragă sau să-mi spună să mă opresc, dar nu a făcut nimic. La început a continuat să mă maseze de parcă nu s-ar întâmpla nimic.

Am lins-o așa pentru o perioadă scurtă de timp și apoi am auzit-o pentru prima dată gemând și am știut că trebuie să am mai mult. Mi-am întins mâna și mi-am pus mâinile pe șoldurile ei pentru a o aduce mai aproape și a început să o ling pe clitorisul acum expus. Ea a încercat să continue masajul, dar apoi s-a oprit pentru a se bucura. Îmi aveam limba în păsărică și peste tot pe clitorisul ei umflat. Aceasta nu este poziția mea preferată de lins păsărică așa că am încercat să o întorc pe spate. La început a fost reticentă, dar apoi am încetat să o ling și ea s-a conformat. S-a întins pe spate și i-am deschis picioarele uimitoare și am văzut prima mea priveliște reală a buzelor păsăricii și a clitorisului.

M-am mișcat în jos și am început să o ling. Mai întâi i-am lins buzele în sus și în jos, apoi clitorisul. Îi plăcea foarte mult și gemetele ei au devenit mai puternice. Acest lucru m-a făcut să vreau să o ling mai mult și ea, dacă aș putea să o fac pe această femeie care mă masase și mă tachinase în ultima oră, să aibă orgasm. Pentru mine nu este nimic mai erotic decât să fac o femeie să aibă orgasm și să fac ceea ce mi-am dorit, dar în același timp nu am vrut ca ea să aibă orgasm prea repede pentru că era atât de fierbinte și iată că i-am lins păsărica într-o cameră de hotel în mijlocul zilei.

La un moment dat am luat o pernă și i-am pus-o sub fund, astfel încât păsărica ei să fie mai ridicată și apoi am continuat să o ling. Îmi alunecam limba înăuntrul ei și apoi reveneam la clitorisul ei. Clitorisul ei era foarte sensibil, așa că a trebuit să fiu atent să nu o fac să aibă orgasm. Nu s-a grăbit, ceea ce m-a încântat și mai tare. Mi-am folosit mâinile pentru a-i deschide păsărica și mi-am împins limba în jos pe clitorisul ei. După aproximativ 15 minute nu am mai putut aștepta și m-am concentrat cu adevărat pe clitorisul ei. Nu a durat mult până când gemetele ei au devenit mai puternice și respirația ei mai intensă. Am simțit că trupul ei începe să se încordeze, pe măsură ce se apropia de orgasm.

Am început să-i sug tare clitorisul în timp ce fundul i s-a desprins de pe pernă și a explodat într-un orgasm intens. I-am lins clitorisul pe tot parcursul orgasmului în timp ce o ascultam țipând. I-am ținut șoldurile strânse pentru a-mi păstra limba pe ea pe tot parcursul ei și apoi a început să coboare. A rămas tăcută un minut, apoi a deschis ochii și mi-a zâmbit. Ea a spus că a fost prima dată când unul dintre clienții ei a făcut asta pentru ea. Apoi mi-a spus să mă relaxez și ea îmi va întoarce favoarea.

S-a așezat cu picioarele încrucișate pe pat și m-a tras în sus, astfel încât fundul meu să fie puțin ridicat. Picioarele mele s-au despărțit și penisul stătea în fața acestei femei frumoase. Nu mi-am putut lua ochii de la ea. Singurul lucru pe care i l-am cerut a fost să meargă încet în timp ce ea turna mai mult ulei direct pe penisul meu. Am putut simți uleiurile de pe capul penisului, când a început să curgă pe lungime până la testicule.

Ea a început să-și alerge degetele în sus și în jos pe lungime foarte încet, alternând între a se uita la mine și la penisul meu. Am văzut cum degetele ei îmi tachinau capul și locul în care capul și axul meu se întâlnesc. Ea a descoperit repede cât de mult îmi plăcea să fiu tachinat acolo și va continua să revină la acea zonă. M-a pus să-mi țin picioarele în sus în timp ce îmi masa testiculele cu o mână și îmi masa penisul cu cealaltă. Apoi a făcut ceva ce nu voi uita niciodată.

În timp ce îmi freca testiculele, și-a mișcat puțin mâna în jos și i-am simțit degetele care mă tachinau în jurul fundului meu. Nu fusesem niciodată tachinat aici și nu eram sigur că vreau să fiu. Trebuia să recunosc că m-am simțit bine și, fără să-mi dau seama, am scos un geamăt blând. Cred că a luat asta ca o încurajare pentru că a început să mă tachineze mai mult în jurul fundului meu. Ea a tachinat peste tot în jurul găurii, ceea ce mi s-a părut sensibil. Ea încă îmi tachina ușor penisul, dar încetinise în timp ce ea îmi tachina fundul. Aveam picioarele în aer în timp ce stăteam în poală pentru a-i oferi un acces mai bun.

Următorul lucru pe care l-am simțit a fost vârful degetului ei împingând ușor înăuntru. Nu eram pregătit pentru asta, așa că am clătinat din cap, dar mi-a spus să am încredere în ea. Ea și-a împins degetul puțin mai mult și am simțit cum îmi despărțea fundul pentru degetul ei. Eram atât de strâns și îi simțeam degetul întinzându-mă. Ea a mers foarte încet și mi-a tachinat penisul în timp ce își punea degetul mai adânc în mine. Nu-mi venea să cred ce simțeam. Nu mai simțisem niciodată așa ceva înainte. Ea a început încet să-și miște degetul în și afară din fundul meu, dar încet. Pe măsură ce am devenit mai confortabil, ea a mers mai repede și m-a privit drept în ochi. Ea a spus:

– Îți place cum ți-o trag eu? 

Când a spus că aproape am ejaculat. Cred că și-a dat seama pentru că a încetinit și și-a lăsat degetul în mine.

Cu un deget în fundul meu, ea a înaintat și a început să-mi lingă ușor penisul. Îi simțeam limba tachinandu-i capul și axul. M-a lins peste tot, dar nu m-a luat în gură. A luat capul între buze și și-a folosit limba pentru a-mi linge fanta în timp ce mi-a masat fundul cu degetul. Toate acestea erau prea mult pentru mine și simțeam că se apropie mai mult orgasmul. Axul meu s-a încordat și am început să-mi arunc sperma. Ea și-a luat gura și mi-am dat drumul peste stomac, gât și puțin pe față. Degetul ei nu mi-a părăsit fundul în tot timpul când am ejaculat. A fost cel mai intens orgasm pe care l-am experimentat vreodată. Îmi simțeam fundul strâns în jurul degetului ei în timp ce am ejaculat, dar ea nu și-a scos degetul până nu am terminat de ejaculat.

După ce am terminat, s-a dus la baie să ia un prosop fierbinte. Ea a curățat sperma de pe mine și apoi m-a făcut să mă relaxez câteva minute. A făcut un duș rapid și s-a îmbrăcat. M-a îmbrățișat și mi-a spus dacă vreau să o văd din nou să o întreb pe Becky data viitoare când sun. Când am părăsit hotelul în acea după-amiază, am știut că voi suna din nou.