Mâini magice

Mâini magice

Am fost cu 13 minute mai devreme la întâlnirea mea de joi la 21:00 la Vip Zone. M-am prezentat la recepție unei fată care purta un prosop negru, legat seducător deasupra sânilor ei, ca toate celelalte. O insignă îndrăzneață cu „V” auriu, prinsă peste partea stângă, strălucea în luminile LED ascunse sub blatul din lemn strălucitor.

– Bună Andrei. A zâmbit. Sunt Renatta. Ai de așteptat câteva minute. Urmează-mă și te poți relaxa aici și vin să te preiau în curând. Mi-a făcut semn către o uşă din dreapta ei şi am mers după ea într-o sală de aşteptare mică luminată, cu trei fotolii confortabile. M-am instalat într-una și Renatta a spus: „Distracție plăcută!” și a plecat.

Vip Zone era o unitate mare și elegantă, cu două etaje. Fiind într-o zonă bună a orașului, era un loc în care puteai să ajungi cu ușurință. Avea camere luxoase pentru masaje senzuale. Așteptam să mă întâlnesc cu Katy, în una din aceste camere.

Renatta a intrat din nou cu ceea ce părea o tabletă și mi-a spus când s-a apropiat de mine: 

– Îmi pare foarte rău. Ea a zâmbit scuzându-se. Dar Katy a trebuit să plece în grabă. Te superi dacă-ți schimbăm maseuza sau vrei să te reprogramăm?

Eram prea excitat ca să merg acasă fără o eliberare, așa că am ales să schimb. Renatta mi-a arătat imaginea Taniei și mi-a spus că este gata să înceapă acum. Am fost de acord. În timp ce a notat ceva pe tabletă și s-a întors, prosopul i-a alunecat și și-a apucat atât prosopul, cât și dispozitivul, dar nu înainte de a avea o vedere completă a unei bune părți din sânii ei mari. Am ajutat-o Giulliand iPad-ul în brațe, în timp ce ea și-a pus prosopul din nou, cu fața roșie. Dar nu eram sigur că acesta a fost un accident total. Renatta se grăbi să plece. Nu era nimeni în jur și mi-aș fi dorit să-i fi văzut fundul în schimb!

S-a întors în câteva minute și mi-a spus că Luna este pregătită. 

– Îmi pare cu adevărat rău pentru prosop. Mi-a căutat fața pentru o reacție și nu a primit niciuna. 

– Vei păstra același cameră? Am dat din cap că da.

M-a condus până la cameră, iar cand am ajuns la ușă, mi-a spus din nou:

– Distracție plăcută!

Am făcut un duș rapid și m-am așezat pe un scaun lângă masă, așteptând-o pe Luna. M-am uitat în jur și am fost din nou impresionat de detaliile pentru a introduce starea de spirit potrivită. Pereții aveau mai multe picturi cu nuduri masculine și feminine. Robinetul din colțul dușului avea forma unui penis din bronz și apa curgea dintr-un cap de duș în formă de vagin. Luminile purpurie care dominau întreaga podea au revărsat atmosfera senzuală și au reflectat numele și tema acestui loc unic. Descrierea este esențială pentru a surprinde emoțiile complete care gravitau în jurul acestor pereți, când eram pe cale să mă răsfăț.

Am văzut o fată la uşă. Probabil era Luna. Ea a împins ușile și a intrat cu un zâmbet radiant.

– Bună, Luna. Eu sunt Andrei. Mă bucur să te cunosc. 

I-am întins mâna mea, dar ea a ținut-o m-a tras spre ea pentru o îmbrățișare caldă.

– Cred că putem deveni mai confortabili. 

Ea a continuat să zâmbească. Se simțea drăguță și moale sub prosop și puțin mai aproape, am văzut că fața ei era foarte plăcută la privit. 

– Închide ochii în timp ce eu îmi scot asta și mă urc pe masă.

M-am conformat și m-am întors pentru a-i lăsa să aibă intimitatea ei exagerată. Presupun că era mai interesant așa.

Am auzit-o mișcându-se și urcându-se pe masă.

– Sunt gata. Poți să alegi din uleiurile de pe suport.

Am ales lavanda. Mi-am luat timp să mă întorc. Aveam de gând să fac asta cât mai lent și senzual posibil. Stătea întinsă pe burtă cu capul întors spre mine cu acel zâmbet glorios. Spatele ei gol era neted și primitor și, în timp ce m-am uitat în jos, am văzut că avea lenjerie albe pe ea. Fesele ei ample, bine lucrate, stăteau îmbietor de ambele părți ale „aței”, așa cum am numit-o eu. Ea a continuat să zâmbească, cu brațele lângă ea într-o așteptare aparent amuzată.

– Ai de gând să porţi prosopul? a râs ea. 

L-am scos și l-am aruncat pe scaun. S-a uitat la pachetul meu încă zâmbind. Încă nu eram tare, dar începuturile excitării erau prezente. 

Am aplicat generos uleiul și m-am întrebat de unde să încep și i-am ales regiunea gâtului. Mi-am spus că nu mă pricep la asta și nici nu trebuia să mă pricep. Aveam să simt această femeie pentru plăcerea mea așa cum ar fi trebuit. Așa că, i-am atins ceafa foarte ușor și la prima atingere completă cu toate cele zece degete, ea a scos un sunet care părea că este plăcere. Wow, m-am gândit. Mă pricepeam!

– Degetele tale sunt reci ca ca gheața! se plânse ea.

– Oh, scuze. 

Mi-am frecat mâinile una de cealaltă în timp ce m-am admonestat pentru acel început fals! Asigurându-mă că sunt suficient de cald, m-am apropiat de gâtul, umerii și spatele ei cu extrem de multă atenție. 

Doamne, avea o piele netedă minunată, elastică și moale. Acum avea ochii închiși, ceea ce era un semn bun. Ar trebui să mă mut la fundul ei? În mod tradițional, maseurii săreau peste acea zonă pentru a merge în regiunea picioarelor și asta am făcut și eu. Mi-am petrecut timpul simțindu-i ușor degetele de la picioare, tălpile, picioarele și gleznele, concentrându-mă pe fundul ei sexy și pe crăpătura misterioasă dintre picioarele ei.

Cât mi-am plimbat încet mâinile pe picioarele ei și pe coapse, am dezvoltat cu adevărat un fel de erecție. Senzațiile simțite în degetele mele ajunseseră în sfârșit până la penisul meu trepidant. Am fost încântat de acel sentiment.

Apoi a luat inițiativa de a trece la fundul ei minunat. Sub pielea netedă și moale se aflau mușchii fermi. Am mers circular și apoi în jos și mi-am pus palmele între coapsele ei sus și le-am despărțit.

– Doamne! a exclamat ea. Nu m-ai vrut goală? N-am întâlnit niciodată un bărbat atât de timid. Ai cerut să fim amandoi nud.

– Nu mi-am dat seama. m-am apărat. Să-ți scot tanga?

– Bineînțeles! 

S-a ridicat să mă ajute și am tras cu grijă țesătura albă subțire în jos și de pe gleznele ei. M-am uitat la ea în spate și între coapse. De parcă ar fi să-mi citească gândurile, le-a despărțit ușor.

– Te uiți între picioarele mele?

– Unde altundeva să mă uit? 

Nu mi-a mai fost rușine de pofta mea brută.

Ea a chicotit.

– Iti place ce vezi?

– La nebunie!

S-ar putea să fi exagerat. I-am întrezărit buzele curbei bărbierite și crăpătura frumoasă care continuă să coboare din fundul ei. Aveam acea dorință de a o atinge și de a o simți aproape de miez, dar nu am făcut-o. În schimb, pur și simplu i-am simțit fundul cu ambele mâini ocazional scufundandu-se în valea ei. Am mângâiat-o atent și tandru pentru a-mi trezi simțurile.

– Vrei să te întorci? am întrebat eu.

– Mă întrebam când îmi vei cere asta.

Luna, mereu zâmbitoare, s-a răsucit.

Ea a făcut acest lucru cu mișcări fluide și grațioase. După m-am apropiat de sânii ei care erau de dimensiuni rezonabile, dar acum turtiți de postura în care stătea. I-am palpat blând sfârcurile, când Luna m-a întrerupt.

– Mă uit acolo jos și încă nu ești complet tare. Nu sunt suficient de bună de pipăit și de simțit?

– Oh, nu, ești. 

M-am uitat în jos la mine, mi-am ținut penisul și i-am aplicat câteva mișcări.

– Voi ajunge acolo. Nu îți face griji.

Și-a întins brațele larg de parcă ar fi vrut să se prezinte. Sânii ei de mărimea 85C nu păreau lăsați nici măcar atunci când stătea întinsă și avea abdomenul plat. Coapsele ei erau groase și sexy, la fel ca fundul ei și păsărica ei era destul de îmbietoare; proaspăt rasă, cărnoasă, un clitoris vizibil și cu o fantă lungă. Observasem toate astea de la prima vedere, dar acum le-am studiat in detaliu.

Era ok. Prin asta, am vrut să spun că era bună. Am băgat acel fragment de informație în partea cea mai adâncă a creierului meu.

Aceste gânduri au fost importante, deoarece au adus ceva mai multă excitare. Am continuat cu sânii ei și am observat că sfarcurile i s-au întărit. Cu ochii închiși ea gemu încet. Asta m-a încurajat să continui să-i frământ carnea caldă și mai mult în cercuri concentrice și cu un strop de blândețe. Am continuat să acopăr fiecare milimetru de piele până când ea și-a fredonat din nou satisfacția. Ochii ei s-au deschis.

Haide. Urcă-te pe masă. E timpul să se răsplătesc! 

Ea se uită din nou acolo în jos. 

– Aha! Tipul e drept acum! Bine.

Aceasta a fost cea mai importantă observație.

Nu mai aveam nevoie de invitație.

 

– Voi folosi lavandă, deoarece asta ai și tu ales pentru mine, a spus ea în timp ce m-am urcat pe masă.

M-am întins pe burtă și ea s-a apucat de lucrat ușor de la gât în jos. Degetele ei erau atât moi, cât și ferme, de parcă ar tachina fiecare fibră musculară într-o sfârșeală totală. În curând, a făcut asta în regiunea mea fesieră. Scufundându-se inteligent în zonele mai sensibile, aruncând o privire ademenitoare. Mi-a atins chiar și testiculele între coapse, aparent accidental. A stârnit un fior cald în acea regiune, reaprinzând erecția apăsată sub mine.

– Cred că te poți întoarce.

Comportamentul timid și zâmbetul fermecător ale Tanyi nu erau la locul lor într-un salon de masaj.

Întins acum pe spate și având o erecție jenantă și așteptată, am așteptat cu respirația tăiată. Bineînțeles, biata mea bărbăție trepidantă era ignorată fără milă. Luna a început să-mi maseze pieptul și chiar abdomenul evitând cu grijă să mă atingă acolo. Răbdare, mi-am spus.

– Așadar, de ce ești aici? a întrebat ea privindu-mă în timp ce își făcea plimbarea expertă în jurul zonei picioarelor mele. Adică îți lipsește ceva sau cineva? Nu vreau să fiu indiscretă, ci doar să știu dacă pot face această experiență mai bună.

– Oh, am avut un divorț fericit în urmă cu opt luni. am început eu. Încă locuim în aceeași casă, cu mine la subsol. Suntem independenți din punct de vedere emoțional și financiar și împărțirea activelor noastre a fost o amiabilă cale de mijloc.

Luna încă nu a dat semne că va ajunge în zona intimă.

– Deci, acum nu am nicio feminină companie obișnuită. În plimbările mele în jurul lacului Herăstrău o văd pe Iulia, o femeie în jur de treizeci și cinci de ani care își plimbă minunatul Labradoodle galLiviu pe nume Liviuson. Este sexy, cu origini amestecate din Africa sau Caraibe și pare singură. Nu i-am vorbit niciodată prea mult, dar aproape că merg în fiecare zi să o văd. Apropo, Iulia este numele pe care i l-am dat. Știi, arată ca și cum ar chema-o Iulia.

– Asta e amuzant. OK, deci vrei să închizi ochii și să îți imaginezi că această Iulia este aici cu tine? 

Ea s-a uitat la mine cu sprâncenele ridicate. E un fel de fantezie drăguță, m-am gândit, dar nici nu am ajuns să o cunosc atât de bine. Nu îmi pot imagina că sunt atât de intim cu ea.

– Stai Mai am una cu care mă întâlneam. Numele ei era Gina. Era o frumusețe absolută din toate punctele de vedere. De fapt, cred că m-a părăsit pentru că nu eram suficient de bun pentru ea, dar a plecat când a auzit că încă sunt căsătorit. Asta a fost scuza.

Ți-a făcut vreodată masaj erotic?

– Mi-a făcut o dată sau de două ori, dar era o frumusețe atât de impresionantă încât aproape întotdeauna îi făceam eu ei. Nu a fost foarte participativă și la început am crezut că este tipul timid, acum cred că a fost o lipsă de conexiune.

– OK, amice. Închide-ți ochii și întoarce-te la acele vremuri și imaginează-ți această dată când a vrut cu adevărat să te mulțumească. Avea un corp bun? Închide ochii și imaginează-ți că ea este aici.

Am făcut ce mi sa spus și imediat, degete moi și apoi o palmă s-au înfășurat în jurul penisului meu, care a trecut la acțiune. 

– Andrei, dragule, vreau să te fac fericit. Te rog să mă ierți pentru că sunt atât de insensibilă. Vreau să mă revanșez! 

Ultima propoziție a fost o șoaptă sexy și răgușită.

Am simțit o a doua mână pe testicule care îmi oferea mângâieri cu prudență, cu cunoștințele evidente despre acea nenorocită senzație testiculară.

– Ooh, ai devenit uriaș.

– Da, ești minunată, Luna.

– Nu, sunt Gina! Ține minte!

– Scuze!

Apoi a făcut cel mai incredibil lucru. Și-a ridicat coapsa stângă pe masa adiacentă umărului meu drept și s-a întins doar cât să-mi arate păsărica ei și a continuat mai repede cu mângâierile ei și a început să vorbească atât de interesant de murdar!

Mi-am pus mâna pe fundul ei mare și moale și a continuat din ce în ce mai repede cu gemete care nici măcar nu sunau fals iar eu mi-am dat drumul cu un strigăt mare de extaz. Mi-am pompat încărcătura în aer și Luna a expirat sexy cu fiecare spasm de climax.

S-a întins pe coapsa mea o vreme înainte de a începe să mă curețe.

După ce m-a tamponat și șters cu un prosop cald, mi-a sugerat să fac un duș ca să înlătur uleiul și m-a condus la cabina de duș. A verificat temperatura apei și mi-a spus să intru, m-a spălat cu săpun și șampon și m-a mângâiat foarte senzual, începând de la spate. Când a ajuns la fundul meu, și-a alunecat obraznic mâinile între coapsele mele și mi-a prins testiculele și apoi penisul. A chicotit. Eu fiind un suflet slab și înfometat, am dezvoltat o altă erecție destul de curând și am avut îndrăzneala să cer o altă finalizare sub duș.

– Nu, îmi pare rău.

 Ea a refzat politicos spunând că li se permite doar un singur punct culminant, dar a continuat să se uite la mine în timp ce îmi ținea penisul cu prudență. Chiar și-a alunecat palma în sus și în jos foarte, foarte încet și a șoptit un foarte sincer: 

– Dar ai un penis frumos.

Am crezut-o pe cuvânt și nu am vrut să îi fac probleme. Ea a fost singura care mi s-a alăturat la duș. I-am dat un bacșiș de 50 de lei și am decis în acel moment că pe ea o să o solicit de acum.

Vizitele mele regulate aveau loc joia o dată pe lună; asta era o dată la patru sau cinci săptămâni. După ce am sărit prima zi de joi, aveam sevraj de Luna și am sunat la Vip Zone pentru o întâlnire săptămâna următoare. Am primit una la ora mea preferată, 21:00.