În așteptarea finalului fericit

În așteptarea finalului fericitSunt un bărbat căsătorit, de 53 de ani, care a trăit o viață foarte convențională în toate lucrurile: la mijloc din punct de vedere politic, căsătorit cu aceeași femeie timp de 30 de ani și nu am înșelat-o niciodată.

Întotdeauna am simțit tensiune în gât și spate, dar nu am căutat niciodată tratament, până acum câțiva ani, când soția mea mi-a sugerat să văd o maseuză. Am opus rezistență pentru că nu este genul de lucru pe care îl fac și nu am vrut să fiu singurul bărbat la un spa pentru femei. După ce m-am gândit luni de zile la asta, în cele din urmă, am cedat și am vizitat un salon de masaj care se ocupa de bărbați și de femei.

Eram puțin emoționat și mă întrebam dacă nu cumva am greșit să cer o femeie; dar gândul la un bărbat care se freacă de mine era pur și simplu greșit. Nu eram sigur la ce să mă astept, dar în niciun caz șa o tanara bruneta îmbrăcată sumar. Presupun că mă așteptam la ceva puțin exotic (încă îmi place ideea de maseuză asiatică mică). Își dădea seama că sunt emoționat și mi-a spus să mă dezbrac și să-mi las boxerii pe mine și să urc sub cearșaf.

Eram în mod evident încordat, deoarece trebuie să-mi fi spus de 5 ori să mă relaxez. Când am făcut-o în sfârșit, a fost uimitor. Ce revelație! Probabil a fost un masaj obișnuit, dar a fost magic pentru mine. Maseuza mea a lucrat cu toate nodurile din mușchii gâtului și mi-a relaxat partea inferioară a spatelui. Când m-am întors, am avut cea mai jenantă reacție! Mi s-a dezvoltat un hard-on când ea mi-a lucrat coapsele. Ea s-a prefăcut că nu observă, iar eu mi-am mișcat corpul pentru a încerca să-l ascund de ea. Nici ea, nici eu nu am pomenit nimic despre asta, dar nu am putut uita. I-am dat un prea generos bacșiș și am luat o carte de vizită.

M-am gândit constant la masaj și la maseuza mea în luna următoare. M-am gândit la ea în timp ce lucram, făceam mișcare, chiar și când făceam sex. M-am epuizat masturbându-mă gândindu-mă la imaginea și amintindu-mi de atingerile ei. Am așteptat cât am putut și am sunat înapoi aproximativ o lună mai târziu, dar spre surprinderea mea, ea nu mai lucra acolo.

Dezamăgit, am cerut o femeie, care s-a dovedit a fi o tânără blondă încântătoare. I-am spus aceleași probleme ca și la primul meu masaj, iar ea mi-a spus să mă dezbrac si sa mă urc sub cearceaf. Era vorbăreață și mi s-a părut foarte ușor să relaționez cu ea. Tehnica ei a fost substanțial diferită de prima mea maseuză, așa că am întrebat-o despre asta. Ea a râs și m-a prins de fund sub cearșaf și a spus că mâinile ei pur și simplu mergeau unde doreau. Am gâfâit când a făcut-o, iar ea a râs de mine. Ei bine, vă puteți imagina efectul pe care l-a avut asupra mea! Când m-am întors, penisul meu era deja tare și palpitant. Anticipam atingerea ei și am tremurat când mi-a masat picioarele. Mi-a masat partea superioară a coapselor, dar nu mi-a atins penisul. Poate că ar fi trebuit să o rog, poate că ar fi trebuit să-mi îndrept șoldurile spre ea, dar nu am făcut-o.

Când a terminat, mi-a luat o perioadă exagerată de timp să mă îmbrac, pentru că a trebuit să aștept ca durerea mea să dispară. I-am plătit și i-am dat bacșiș, dar am plecat acasă dorind mai mult.

În următorii doi ani, am făcut numeroase masaje și m-am schimbat de câteva ori de salon, căutând maseuza care să mă ducă dincolo de limite. Am avut maseuze bătrâne, tinere, negre, albe și hispanice, dar niciodată una care să mă elibereze. Aproape întotdeauna am avut o erecție în timpul masajului, dar nu am avut niciodată curajul să cer un final fericit.

De asemenea, în acest timp, am început să investighez natura entuziasmului meu de a fi gol și sub controlul masezei. Nu auzisem niciodată de CFNM până acum, dar mi-am dat seama că am fost trezit de concept și de realitate. Cea mai mare problemă a mea este că sunt supus femeilor și nu mă pot decide să le spun ce vreau.

Recent, am citit un anunț despre un salon de masaj. Reclamele spuneau că lucrau abdomenul și fesierii, lucru pe care majoritatea maseuzelor nu le fac. Mi s-a părut erotic, așa că am sunat la Vip Zone și am programat o întâlnire. La început am fost dezamăgit, deoarece ea mi-a spus să-mi las boxerii, dar asta s-a schimbat curând; a fost cel mai bun masaj erotic pe care l-am primit vreodată. Ea era destul de puternică, iar atingerile ei au fost destul de profunde și liniștitoare. A împins aproape imediat cearșaful deoparte și m-a lucrat. Masajul abdominal a fost absolut electric! Penisul meu era tare și pulsa când a terminat. Și-a trecut antebrațele peste penisul meu de câteva ori și a sărit în atenție de fiecare dată. Știam că asta era! În sfârșit, voi primi acea eliberare pe care o așteptam. Dar ea a spus curând întoarce-te, iar eu mă voi ocupa de tine! S-a ținut de cuvânt și mi-a lucrat bine fesierii, dar încă o dată am rămas cu dorința.

O lună mai târziu, mi-am făcut o altă programare să o revăd pe Ranya. Spre entuziasmul meu, ea mi-a spus să mă dezbrac complet și a lăsat cel mai mic prosop de mâini pe masă ca să mă acopere. După ce a bătut pentru a intra din nou în cameră, aproape imediat a împins prosopul deoparte și s-a uitat la penisul meu semi-dur. Dar încă o dată mi-a făcut masaj și nu mi-a atins penisul. Când mi-a frecat abdomenul s-a apropiat uimitor de capul penisului meu, dar nu l-a atins! Știam că se joacă de mine, dar tot nu mă puteam decide să o rog să-mi facă pe plac. Frustrarea mea sexuală era palpabilă. Când am plecat, întregul meu corp avea convulsii, iar mâinile și brațele îmi tremurau de dorință.

Ei bine, a mai trecut o lună și tocmai am sunat la Vip Zone pentru o altă întâlnire cu Ranya și abia aștept să văd ce va face. Am mare speranță că de data aceasta este momentul.