Erotic thailandez

Erotic hailandez la vip zone. Contactati-ne!

EROTIC  Samuel este un tânăr de 21 de ani. Locuiește într-un oraș mic. EROTIC  Este un tip cam timid. EROTIC  Este puțin slab și are aproximativ 170 cm înălțime. Deci el este un tip mic, dar multe fete îl cred drăguț. Din păcate, fetele preferă băieți mai mari și mai arătoși care nu sunt timid cu fetele.

EROTIC  Din cauza timidității sale și a faptului că nu este primul pe care fetele și l-ar dori, EROTIC  nu a avut niciodată o iubită și nici nu a făcut sex cu o femeie. Cu siguranță are și el nevoile lui, așa că a început să se gândească la cum ar putea avea experiențe sexuale.

EROTIC  A început să se gândească la cum ar putea fi întâlnirea cu o profesionistă lucrătoare sexuală. EROTIC  Ar fi o modalitate ușoară de a avea primele experiențe care să-i dea și o oarecare stima de sine de care îi lipsește?

EROTIC  Gândindu-se mai departe la întâlnirea cu profesioniste, începe să se gândească că poate cel mai simplu mod de a avea prima experiență ar fi să faci un masaj erotic. Ar putea să stea acolo și să o lase pe maseuza să facă treaba. Ar trebui să nu facă nimic singur.

EROTIC  Într-un oraș destul de mic, nu are atât de multe posibilități din care să aleagă. Știe că există un loc ce masaj EROTIC  thailandez care are reputația că fac niște servicii suplimentare.

Intr-o vineri seara ia niste bani cu EROTIC  el si pleaca in oras. Salonul de masaj este destul de aproape de EROTIC  centrul orașului, dar pe o stradă liniștită. Este deja puțin întuneric, așa că el crede că se poate strecura înăuntru fără ca nimeni să observe.

În primul rând, trece pe lângă salon și verifică dacă ușa este deschisă sau închisă sau ceva de genul ăsta.

Ușa are un semn de deschis și este, de asemenea, puțin deschisă. Ca și cum ai invita înăuntru.

Se întoarce și intră repede în salon.

Un mic clopoțel anunță că a intrat.

Există un iluminat slab și un coridor mic cu uși pe cealaltă parte. Ușile au perdele, dar nu au uși.

La capătul coridorului este și o ușă și o doamnă thailandeză pleacă de acolo să se uite cine a venit.

Este scundă și mică, așa cum sunt de obicei doamnele thailandeze. Arată puțin mai bătrână, cu părul grizonat.

Ea îl întâmpină zâmbind și îl întreabă dacă vrea un masaj.

El nervos spune că da și întreabă cât ar costa.

Ea îi spune prețul pentru o jumătate de oră de masaj și pentru o oră de masaj.

Preturile sunt rezonabile si spune ca si-ar dori sa faca o ora de masaj. EROTIC  Mai știe că plusurile costă mult mai mult, dar este pregătit.

Ea îi ia banii și îi arată camera care va fi locul pentru masaj și apoi îl lasă să-și dezbrace hainele și să se întindă pe saltea de pe podea, așa cum îi spune ea să facă.

Se aude muzică thailandeză și camera este, de asemenea, mică. Într-un colț sunt niște uleiuri pentru masaj și hârtie. Există și ceva care îi atrage interesul. E o cutie de mănuși de unică folosință.

Are un fel de fetiș pentru astfel de mănuși și începe imediat să se gândească dacă maseuza le va folosi atunci când îi va face un masaj erotic la final. Este și o pernă mare și nu își poate da seama care e rolul ei. Are un fel de husă de piele pe ea.

El stă întins pe podea cu fața în jos, așa cum a spus ea. EROTIC  Începe să se gândească dacă ar fi trebuit să-și lase chiloții. Tocmai a scos totul.

Nu are timp să se gândească mai mult la asta când aude pași venind de cealaltă parte a cortinei.

Cu o mică bătaie în perete, vine o femeie mai tânără înăuntru zâmbind și salutând.

Se gândește că poate femeia în vârstă este acolo doar pentru a primi clienții și femeile mai tinere fac masajele?

Îi pune un prosop pe spate și începe să-i maseze picioarele cu puțin ulei. Are o atingere foarte drăguță și el crede că, chiar dacă nu are nici un fel de experiență sexuală aici, va avea un masaj grozav.

Ea începe masajul picioarelor lui de la tălpi și vine încet, masând fiecare punct al piciorului lui.

Când ea a apărut ca din greșeală, degetele ei îi ating ușor perineul și testiculele. El tresări și ea observă asta și râde puțin. Apoi începe de la celălalt picior.

Ea îl masează la fel ca și pe celălalt picior. El crede că se simte foarte bine, dar acum așteaptă să facă ea același lucru cu partea asta ca și cu cealaltă?

Trebuie să fi știut că el așteaptă atingerea ușoară a zonei sale inghinale. Tocmai când el crede că prima dată a fost doar o greșeală, ea se întoarce în zonă și acum degetele ei ating astfel încât el să nu poată crede că este o greșeală.

El tresări din nou și ea râde la fel ca înainte.

El crede că acest fel de atingere este modalitatea de a vinde servicii suplimentare scumpe?

Ea mută prosopul de pe partea superioară a corpului la picioare și vine așezată pe fesele lui când începe să-i maseze spatele.

Asta i se pare destul de intim, dar e și ceva ciudat. EROTIC  Ca ceva ce apăsa între fesele lui din când în când când ea se mișcă puțin.

Masajul continua foarte bine. Ea îi masează spatele și gâtul și el poate simți că mușchii lui încep să se relaxeze. Se simte ca și cum ar fi din nou într-un masaj normal.

Când începe cu spatele lui, ea se mișcă în sus pe picioarele lui ca să se așeze. În același timp, ea îi scoate prosopul de pe fese.

Masajul îi duce din ce în ce mai mult la fese. Din când în când vârfurile degetelor ei se ating între fesele lui când îi masează mușchii. Ele fac, de asemenea, aceeași atingere ușoară perineului și chiar și testiculelor.

Mâinile ei rătăcesc între fisura lui din ce în ce mai mult în același timp când îi masează fesierii. Simte că adesea ceva îi atinge ușor anusul. În primul rând, este partea laterală a mâinii ei și apoi vârful degetelor. După aceea, degetul ei alunecă cu ajutorul uleiului de masaj.

Tresări din nou. De data aceasta ea rămâne tăcută, dar tresărirea lui a fost observată pentru că începe să o facă mai des și folosește puțin mai multă putere.

La un moment dat, presiunea asupra anusului său că vârful degetului intră puțin chiar în interior!

Asta îl face să tresară din nou.

Apoi ea îi plesnește ușor pe fese și îi spune să se întoarcă.

Atunci își dă seama că a produs niște lichid seminal pe cearșaf și penisul este ușor erect.

Fața lui devine roșie, iar maseuza râde din nou și îi plesnește ușor penisul ridicat.

Apoi pune prosopul din nou pe părțile lui superioare și mijlocii.

Ea pornește din nou de la piciorul lui și prelucrează întregul picior.

Din nou, când este sus, o simte folosind mâna ei pe mingile lui și vârfurile degetelor aceleiași mâini merg la crăpatura fundului lui.

Asta îl face să geamă ușor. Se simte atât de bine.

Ea scoate un zumzet satisfăcut când îi observă reacția și trece la celălalt picior.

Când ea a masat celălalt picior, mâna ei alunecă din nou peste testiculele lui și în cele din urmă spre fisura lui oprindu-se la anus. Mâna rămâne acolo câteva secunde și când el geme ușor din nou, ea o retrage și pune prosopul pe partea din mijloc.

Apoi se deplasează lângă el și îi masează pieptul și mâinile. După aceea, ea se mută să stea astfel încât capul lui să fie între picioarele ei și îi face un masaj al capului foarte frumos și relaxant. Mâna ei îi masează părul și ea îi masează urechile cu grijă. Apoi îi masează fața.

Vârfurile degetelor ei îi ating ușor buzele și când ea observă că îi place ea face asta mai des și chiar îi trece printre buzele cu degetul.

Apoi ea îl apucă cu mâna de falca și îi deschide puțin gura. Apoi degetul mijlociu al celeilalte mâini îi intră în gură. Alunecând pe limba lui. Ea face ca o mișcare nenorocită cu degetul în gura lui.

Aproape că începe să-l sugă când ea îl scoate și râde din nou puțin.

Apoi se duce și ia prosopul. Ea îi ia penisul semi-erect în mână, care a lăsat mai mult lichid seminal pe prosop.

– Ai vrea sa masez si asta? întreabă ea cu o voce sexy.

– Da, mi-ar plăcea, reușește să spună cu gura foarte uscată.

– Va costa 100 de euro, spune ea și se uită la el.

A citit pe web că în saloanele de masaj thailandeze ar trebui să negociezi întotdeauna prețurile serviciilor suplimentare. Așa că spune: 

– Ar fi de ajuns 50 de euro?

Ea se uită la el gândindu-se. Apoi ea îi bate anusul cu degetul și întreabă:

– Este în regulă să te ating de aici?

Ea îi atinge anusul atât de drăguț încât el este de acord.

– Atunci cei 50 de euro sunt în regulă, spune ea bucuroasă și el se întreabă ce s-a întâmplat pentru că a crezut că ar fi și un cost suplimentar.

Când el se ridică și îi dă banii, ea ia perna mare din colțul de care s-a întrebat la început și o pune în mijlocul saltelei.

Ea îl îndrumă să se întindă pe burtă, astfel încât perna să-i ridice spatele în sus. Apoi îi mișcă picioarele astfel încât să fie între ele.

El se află într-o poziție în care nu vede clar ce face ea în spatele lui.

Aude zgomotul de a pune mănușile de unică folosință și de a împroșca niște ulei pe ele.

El este atât de entuziasmat. Acesta era visul lui când văzuse acele mănuși în cameră.

Mâinile merg spre penis și testicule din spate. Se simte puțin EROTIC  ciudat să fii masturbat așa, dar el crede că se simte într-un fel de pervers.

Mâna ei îi ridică rapid penisul complet.

Apoi cealaltă mână a ei se mișcă să-i maseze perineul și încetul cu EROTIC  încetul îi urcă până la crăpătura fundului lui. Îi masează crăpătura fundului atât de lin și frumos încât trebuie să geamă puțin din nou.

Ea îi masează penisul cu o altă mână foarte ușor. Doar ținându-l ridicat.

Apoi ea îi plesnește brusc pe fesa cu mâna care tocmai masa penisul!

În același timp, degetul arătător al celeilalte mâini intră în rect.

Ea l-a distras cu acea palmă și, deodată, el are degetul în fund până la capăt.

Nu se poate abține să nu geamă din nou. Își înțepenește și fesele. Senzația este puțin dureroasă, dar în principal foarte ciudată. El este surprins. Nu a avut niciodată nimic în fund și s-a gândit că ea îl va masa doar din exterior. Avusese vreun gând că ea va intra. N-a experimentat niciodată și nu și-ar fi imaginat că va experimenta vreodată asta.

Ea doar ține degetul înăuntru și îi masează fesele încordate. Când ea observă că el se relaxează puțin, ea începe să miște încet degetul înăuntru și afară.

Când se calmează puțin, începe să-i placă. El nu observă că ea nu i-a atins penisul de ceva vreme și este încă complet erect.

Ea scoate sunete calmante de zumzet și îi masează rectul cu degetul din orice loc în care poate ajunge.

Apoi merge cu două degete.

Se înţepeneşte din nou.

Acum e mai încrezătoare în situație și spune: 

– Fii doar calm și relaxează-te. Acest lucru se va întâmpla oricum. Ai promis când ai avut reducere.

– Asta am promis? Ca ea imi poate folosi fundul asa cum ii place si el are o reducere de 50 de euro? se gândește el.

– Este un fel de lecție pentru a nu cere reduceri pe viitor? îi este frică.

Dar în cel mai scurt timp cele două degete încep să se simtă și ele drăguț. De asemenea, începe să-i maseze penisul din nou și își apasă degetele pe prostata lui.

Acest lucru începe să se simtă prea bine pentru el. EROTIC  El geme și ea observă că va ejacula în curând.

EROTIC  Ea îi ia ambele mâini și el este dezamăgit când orgasmul rămâne doar suspendat.

El aude sunete când ea smulge mănușile.

EROTIC  Și asta este dezamăgitor pentru el.

— Asta a fost? el crede.

Lecție învățate. Nu cere niciodata o reducere daca se termina asa.