Cel mai bun masaj

 Cel mai bun masaj

 

Nu ai mai făcut niciodată un masaj, dar te-ai hotărât că ai nevoie de unul după ce ai fost stresat atât de mult timp. Verificând agenda telefonică, ai găsit o maseuză și ai făcut programarea.

Te-am întâlnit la ușă și am fost surprinsă să constat că te-am mai văzut prin oraș. La băcănie, la benzinărie, la fermă. Erai foarte emoționat pentru că nu ai făcut niciodată un masaj, așa că ți-am făcut o ceașcă de ceai și am vorbit un minut. Te-am condus înapoi în camera de masaj. Masă de masaj încălzită și confortabilă, muzică. Îți spun că mă întorc într-un minut, dacă poți te rog să-ți dai jos hainele și să treci sub cearșaf.

Scoți totul și te întinzi pe spate pe masa acoperită doar de cearșaf. Revin înauntru și aleg un ulei…cred ca lavanda ti-ar face bine, calmant. Încep prin a-mi unge mâinile și le strecor sub gâtul tău și lucrez la partea superioară a spatelui și a gâtului. La naiba, mă gândesc în sinea mea, credeam că ești sexy cu hainele pe tine, dar chiar ești ceva fără ele.

Stăm de vorbă pentru o vreme și aș putea spune că devii mai relaxat. Încep să lucrez pe partea din față a pieptului tău. Trecându-mi mâinile peste pieptul tău mă încinge mai mult decât am fost de mult timp. Ridic privirea și observ că ești doar puțin excitat. Risc și alunec puțin cearșaful în jos. Mai adaug puțin ulei și mă duc pe partea laterală a mesei și lucrez puțin mai mult la pieptul tău…concentrându-mă pe sfârcurile tale acum dure. O mișcare ușoară îmi spune că îți place asta..la fel și umflătura din cearșaf. La naiba ești sexy. Am alunecat cearșaful până la capăt, expunându-ți penisul tare. Îmi este atât de greu să nu te ating, dar iau și mai mult ulei și îți lucrez pe coapse. Mâinile mele sunt puternice, dar încă moi după atâția ani de masaj. Îți lucrez coapsele cu ambele mâini.

Cred că am auzit un mic geamăt venind de la tine… Îmi iau mâinile și le alunec în sus și sub șoldurile tale. În timp ce îți mângâi șoldurile, îmi las capul în jos și iau penisul tău dur în gură. Doamne, ești atât de dur și ai un gust atât de bun. Picură suc ca un nebun. Mi-e greu să iau fiecare picătură din sucul tău de dragoste. Gemi „oh, da, iubito, mai adânc” în timp ce-ți împingi șoldurile spre mine. Mâinile tale mă țin de tine. Pe măsură ce te ling și te sug, iau niște ulei și îți frec bilele umflate. Mă ridic și îmi dau hainele jos… mă aplec peste tine să te sărut adânc, apoi mă urc pe masă.

Aluneci atât de ușor în mine. Duritatea ta mă face să geme de atâta plăcere. Îmi apuci ambii sâni în timp ce mă ridic în sus și în jos pe penisul tău fierbinte. Îmi spui să mă întorc, așa că o fac. Te iau înapoi în gură și începi încet să-mi lingi clitorisul foarte tare și umed. Omule, se simte atât de bine. În scurt timp ai 2 degete puternice în păsărica mea fierbinte, degetul mă freacă cu putere în timp ce lingi și sugi. 

– O, Doamne, o să mă faci să am orgasm în curând!

În timp ce te am adânc în gura mea, apucând și trăgându-te de testicule, mă trimiți peste margine, cu trupul tremurând. În timp ce ejaculezi, îmi umpli gâtul cu o încărcătură fierbinte, trăgând tare și strigând: